Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac pierde peste 35 de milioane de euro. Turneul de tenis de la Madrid nu se mai dispută din cauza coronavirusului

Ion Ţiriac pierde peste 35 de milioane de euro. Turneul de tenis de la Madrid nu se mai dispută din cauza coronavirusului

Tenis

Comentarii

Organzatorii turneului de la Madrid anunţă printr-un comunicat oficial că anul acesta nu mai are cum să se dispute din cauza pandemiei de coronavirus.

Circuitele WTA şi ATP şi-au prelungit perioada de inactivitate. Federaţia internaţională anunţase iniţial că până pe 2 mai nu se joacă în circuitele feminin şi masculin, dar a revenit asupra deciziei pe fondul evoluţiei pandemiei de coronavirus. Astfel, nu se joacă tenis nici la feminin, nici la masculin până pe 7 iunie!

În urma acestei decizii, organizatorii turneului de la Madrid, aptronat de Ion Ţiriac, s-au văzut nevoiţi să anunţe că turneul din capitala Spaniei nu se va mai disputa în acest an.

Pentru Ion Ţiriac acest lucru înseamnă pierderi enorme. Fiecare ediţia a Mutua Madrid Open îi aduc lui Ţiriac un profit de peste 35 de milioane de euro. 

Oraşul Madrid este unul dintre cele mai afectate din lume de pandemia de coronovirus. Peste 5000 de oameni sunt infectaţi şi aproape 400 de persoane şi-au pierdut viaţa în capitala Spaniei. 

 

Afla mai multe despre: coronavirustenismadrid 

viewscnt
Articole similare