Experiențe împreună.
You are here:

Ion Ţiriac se iubeşte cu o frumoasă jucătoare de tenis din România: ”Sunt sentimente puternice acolo”

Ion Ţiriac se iubeşte cu o frumoasă jucătoare de tenis din România: ”Sunt sentimente puternice acolo”

Diverse

Comentarii

Ion Ţiriac Jr. nu a suferit prea mult după despărţirea de de Ileana Lazariuc. Cei au divorţat în 2017 după o căsnicie de 10 ani, iar jurnaliştii de la Click scriu că fiul preşedintelui FRT s-ar afla într-o relaţie cu o jucătoare de tenis din România.

Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac au fost căsătoriţi timp de zece ani şi au împreună doi copii: Alexandru şi pe Nicholas Noah. Cei doi au confirmat de curând că s-au despărţit în urmă cu doi ani.

”Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a scris pe Facebook Ileana Lazariuc.

Sursa citată mai scrie că Ţiriac Jr. nu a aşteptat prea mult după despărţirea de Ileana, ba din potrivă, aceast şi-a găstit rapid o nouă iubire: jucătoare de tenis Sorana Cîrstea, mai mică de vârstă cu 14 ani decât el.

“Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, ne-au spus surse din anturajul celor doi.

viewscnt
Articole similare