Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac va avea concurenţă serioasă! Un om de afaceri, mare fan al lui Dinamo, îşi lansează propria linia de avioane private

Ion Ţiriac va avea concurenţă serioasă! Un om de afaceri, mare fan al lui Dinamo, îşi lansează propria linia de avioane private

Diverse

Comentarii

Fostul mare tenismen român, Ion Ţiriac, este unul dintre puţini foşti sportivi pe care i-a avut România care a decis să investească banii în ţară şi să pornească la drum mai multe afaceri.

Printre acestea, şi o companie privată de avioane, destinate în special VIP-urilor. Pe lângă avioanele pe care le deţine, Ţiriac este singurul care are şi un terminal privat la aeroportul Otopeni! În acest moment, din flota omului de afaceri fac parte patru aeronove Global 5000, Agusta Westland 139, Gulfstream G200 şi Embraer EMB-500 Phenom 100.

Însă începând de mâine, Ţiriac va avea concurenţă serioasă pe zona de VIP-uri şi zboruri private! Un alt mare suporter dinamovist, omul de afaceri Adrian Thiess, cel care a adus Barcelona la Bucureşti într-un amical de gală pe Arena Naţională cu Dinamo, în 2012, a decis să îşi lanseze propria linie privată de zbor: "Thiess Aviation". În acest moment compania deţine două avioane de lux un Gulfstream şi un Learjet, iar lansarea oficială va avea loc la finele acestei săptămânii. 

Thiess se implică într-un patrulater de lux la Bucureşti

FCSB ar urma să fie vara viitoare gazda unui patrulater de senzaţie, cu Real Madrid, Liverpool şi Borussia Dortmund sau Bayern Munchen printre adversare.  Conform GSP, compania de specialitate Sportfive alături de Adrian Thiess ar urma să se ocupe de acest eveniment. Aceştia au început deja corespondenţa cu echipele din străinătate pentru a găsi date libere în calendarul competiţional pentru acest patrulater. "E primul şi cel mai important pas de făcut în acest moment. Trebuie să găsim o perioadă care să fie acceptată de toate părţile. Apoi se vor pune la punct toate detaliile. Evident, vor exista clauze speciale în contracte ca echipele să vină cu 80% dintre vedete, aşa cum a făcut şi Barcelona".

Ţiriac, cadou şocant pentru un iubitor al sportului din România
În luna iulie a acestui an, Ion Ţiriac, a declarat că e dispus să facă investiţii serioase în România pentru salvarea sportului din ţară. "Am pierdut un pariu cu Năstase când mi-am pus la bătaie Mercedesul! Atunci a făcut sălile de sport, iar eu nu credeam că le va face. Acum îmi pun la bătaie un avion de lux din flota pe care o deţin pentru cel care va face în România 2.000 - 3.000 de săli de sport! Eu dau avionul pe loc, ei să facă sălile! Mai am puse deoparte 100 de milioane de euro pentru construirea unui campus sportiv universitar! Vreau să facem grădiniţe olimpice pentru ca cei mai mici să facă sport", a declarat Ţiriac la conferinţa ''Viitorul sportului românesc".

 

Afla mai multe despre: ion tiriacadrian thiesscompanie privataavionlansaremondendiverse 

viewscnt
Articole similare