Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Dănciulescu a vorbit despre isprava lui Florinel Coman: „Cine n-a greşit în viaţă?”

Ionel Dănciulescu a vorbit despre isprava lui Florinel Coman: „Cine n-a greşit în viaţă?”

Superliga

Comentarii

Probleme pentru Florinel Coman. Şeptarul FCSB a fost prins de Poliţia Rutieră conducând cu 165 km/h pe autostradă, pe sensul Constanţa - Bucureşti. Coman s-a ales cu dosarul penal pentru viteză, dar şi pentru faptul că a prezentat poliţiştilor un permis de conducere care nu era valid.

Florinel Coman le-ar fi înmânat oamenilor legii un document similar cu un permis de conducere internaţional. Autorităţile au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Ionel Dănciulescu a vorbit despre isprava atacantului si a mărturisit la Pro Sport Live: „Eu, de obicei, nu vreau să judec pe nimeni. Îmi pare rău de Florinel Coman, e unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1. S-a accidentat în Europa League, atunci era cel mai în formă, mai în formă decât Dennis Man. Sper să treacă peste acea problemă. Să nu-l afecteze profesional. Cine n-a greşit în viaţă? Acum vizibilitatea este mai mare la fotbalişti, dar şi în trecut se făceau lucruri care nu trebuiau făcute. Trebuie să-ţi asumi ce ai făcut şi să mergi mai departe. Depide foarte mult de tine cum gestionezi această situaţie. Repede ajungi sus, imediat cazi. Contează să fii constant în evoluţii”. 
Carnetul acestuia a fost oprit pentru mai multe verificări, iar „perla” lui Gigi Becali riscă să meargă la închisoare. Conform legii, conducerea fără permis se pedepseşte cu închisoare cu executare de la unu la cinci ani. Florinel Coman nu are un sezon prea reuşit la FCSB. Revenit după o accidentare gravă, cel poreclit ”Mbappe” a marcat de doar două şi a oferit şapte pase de gol în actualul sezon pentru FCSB în toate competiţiile.
 

Afla mai multe despre: florinel comanionel danciulescu 

viewscnt
Articole similare