Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Dănciulescu aduce întăriri la CS Dinamo. Un fost mare fotbalist din Ştefan cel Mare se alătură 'rivalilor' din Liga 1

Ionel Dănciulescu aduce întăriri la CS Dinamo. Un fost mare fotbalist din Ştefan cel Mare se alătură 'rivalilor' din Liga 1

Dinamo București

Comentarii

Ionel Dănciulescu aduce întăriri la CS Dinamo. Fostul fotbalist din Ştefan cel Mare va mai aduce lângă el, la proiectul rival al celor de la Dinamo Bucureşti, încă o mare legendă a "câinilor".

Ionel Dănciulescu aduce întăriri la CS Dinamo

Fostul fotbalist al celor de la Dinamo Bucureşti, Ionel Dănciulescu, care a fost numit în funcţia de manager general, va mai aduce la CS Dinamo o legendă a clubului din Ştefan cel Mare.

Potrivit celor de la ProSport, Danciu i-a propus lui Dănuţ Lupu să se alăture proiectului de la Clubul Sportiv Dinamo şi se pare că fosta legendă din Ştefan cel Mare a acceptat oferta.

Dănuţ Lupu, la fel ca mulţi alţi iubitori ai clubului din Ştefan cel Mare, care evoluează în Liga 1 sub conducerea spaniolilor, contestă vehement ceea ce se petrece la Dinamo şi doreşte acum să ajute Clubul Sportiv.

Se pare că Lupu şi-a început deja munca la CS Dinamo, încă de săptămâna aceasta şi a primit postul (n.r. temporar) de consilier al lui Ionel Dănciulescu şi al preşedintelui Ionuţ Popa. Urmează ca în perioada cea mai apropiată Dănuţ Lupu să primească un post mai important prin care îl va ajuta şi mai mult pe Ionel Dănciulescu la proiectul Clubului Sportiv.

În prezent, Danciu se ocupă de Academia de fotbal din cadrul celor de la CS Dinamo şi cu toate că a fost dat afară de la clubul din Liga 1, acesta rămâne cu sufletul alături de Dinamo Bucureşti şi încearcă să ajute cum poate echipa pentru a nu intra în faliment, de aceea i-a rugat pe juniorii de la Clubul Sportiv să îmbrace şi echipamentul cu însemnele Programului DDB.

Dănuţ Lupu nu mai acceptă ce se petrece la Dinamo

Legenda clubului din Ştefan cel Mare, nu mai acceptă ceea ce fac spaniolii la clubul care evoluează în Liga 1. Dănuţ Lupu i-a criticat pe cei din conducerea celor de la Dinamo Bucureşti, pentru faptul că aceştia pot aduce falimentul echipei prin strategiile lor şi a mai vorbit despre jucători care acceptă cu prea multă uşurinţă promisiunile nerespectate ale lui Pablo Cortacero.

"Păi, ăsta trebuia scos în şuturi de acolo dacă nu îşi preda acţiunile. Jucătorii aveau obligaţia să se ducă acolo şi să îi susţină pe suporteri în faţa acestui nesimţit. Cum îţi permiţi, mă, să îţi baţi joc de jucătorii lui Dinamo atâta timp, iar acum le vinzi gogoşi că măreşti capitalul şi deja ai dat o parte din bani, dar îţi sunt blocaţi? Ai ajuns tu să ei o intreagă Românie la mişto?", a declarat Dănuţ Lupu pentru cei de la ProSport.

Afla mai multe despre: cs dinamo ionel danciulescu 

viewscnt
Articole similare