Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Dănciulescu, cuvinte grele la adresa spaniolilor de la Dinamo: „Ei stau aici numai ca să fure banii!”

Ionel Dănciulescu, cuvinte grele la adresa spaniolilor de la Dinamo: „Ei stau aici numai ca să fure banii!”

Superliga

Comentarii

Ionel Dănciulescu, fostul oficial a lui Dinamo, a vorbit despre situaţia grea prin care trece fosta lui echipă şi a aruncat cuvinte grele la adresa spaniolilor care au preluat formaţia din Ştefan cel Mare.

Spaniolii au făcut haos, eu nu înţeleg de ce nu vin frumos să dea actiunile către suporteri şi cred că lucrurile ar avea o finalitate. Eu sunt convins că, alături de „DDB”, vor apărea mulţi sponsori, dar aşa, cu partea spaniolă nimeni nu se asociază. Ei stau aici numai ca cei din „DDB”, săracii, să strângă banii şi cumva să fure banii. Nimeni nu se sesizează! Dacă se întâmpla ca un patron român sa fie în altă ţară străină, cu siguranţă era luat la purificat şi nu cred că scăpa”, a declarat Ionel Dănciulescu, la ProSport Live.

DDB a strâns 1 milion de euro pentru Dinamo

Cu Pablo Cortacero dat dispărut, suporterii s-au mobilizat şi au reuşit să pompeze o sumă impresionantă în conturile clubului Dinamo. Fanii-acţionari au plătit utilităţile, salarii, au achitat restanţe şi au reuşit să negocize salariile anumitor jucători: „Un milion de euro am băgat în conturile lui Dinamo până acum. Sunt banii suporterilor şi mai sunt ceva bani în conturile DDB, pentru plata gazelor, luminii, deplasări, cazări. Mai puţin s-a plătit salariul domnului Şerdean, care poate mai trece din Alba Iulia să ia cei 9.000 şi ceva de lei”, a declarat Alexandru Conovaru la Look Sport Live. Suporterii caută susţinători în continuare: „Sigur că ne gândim. Nu am avut discuţii, sunt ceva de genul ‘ce ar fi dacă’. Trebuie să vină cineva să vadă care e legalitatea acestui club. Trebuie să vină mai mulţi oameni care pot să bage bani, nu doar unul. Dar DDB va rămâne în continuare alături de club. DDB-ul să fie alături de o persoană potentă financiar”, a mai spus Alexandru Conovaru.

Dinamo este pe locul 12 în clasament, cu 26 de puncte. Vineri, „câinii” se vor duela cu FC Viitorul, de la ora 20:30. 
 

Afla mai multe despre: ionel danciulescupablo cortacerodinamo 

viewscnt
Articole similare