Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Dănciulescu ştie care este cel mai mare ”adversar” al lui Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare | EXCLUSIV

Ionel Dănciulescu ştie care este cel mai mare ”adversar” al lui Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare | EXCLUSIV
Comentarii

Dinamo va juca etape din play-out fără suporteri după incidentele pe 8 martie 2024.

Dănciulescu, despre situaţia de la Dinamo

Oţelul Galaţi a învins-o, pe teren propriu, pe Dinamo, scor 1-0, în etapa a treia din play-out-ul Superligii. Răzvan Tănasă a marcat golul victoriei în minutul 90+3, pe un contraatac purtat în viteză de elevii lui Dorinel Munteanu.

După acest meci, Dinamo a rămas ultima în clasament, cu doar 16 puncte. 

Ionel Dănciulescu, fost internaţional român, a vorbit despre Dinamo şi a identificat ”marele dezavantaj”.

  • Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a dat verdictul. Apelul lui Dinamo a fost respins, astfel că decizia iniţială se menţine, patru etape de suspendare după bătaia suporterilor de la meciul cu UTA de pe 8 martie 2024.

”Complicat, am văzut cum s-a descurcat fără fani. Trebuie să recunoaştem lucrul ăsta, era cu totul altă echipă cu suporterii în spate pe teren propriu. Te împing de la spate fanii.

Dinamo este într-un moment dificil. Urmează o partidă capitală din punctul meu de vedere împotriva Iaşiului. Dacă nu vei reuşi să câştigi, lucrurile se complică. Ei doar trebuie să muncească, să nu-şi păteze CV-ul cu o retrogradare.

Nu ştiu ce se întâmplă şi cu problema asta a Ramadanului, astăzi se termină. Abdallah care a fost într-o formă foarte bună nu a mai avut aceleaşi prestaţii reuşite. Şi asta poate să fie una dintre cauzele faptului că nu mai înscrie”, a spus Ionel Dănciulescu pentru Sport.ro.

 

Afla mai multe despre: dinamoionel dănciulescuplay-out 

viewscnt
Articole similare