Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Gane bucuros pentru victoria lui Dinamo, dar în continuare preocupat de dificultăţile clubului. "Am destule probleme la echipă"

Ionel Gane bucuros pentru victoria lui Dinamo, dar în continuare preocupat de dificultăţile clubului. "Am destule probleme la echipă"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a câştigat duelul împotriva celor de la FCSB din Cupa României cu scor 1-0. După meci Gane a vorbit despre victorie şi despre obicetivele lui Dinamo.

Ionel Gane bucuros pentru victoria lui Dinamo, dar în continuare preocupat de dificultăţile clubului

Dinamo a câştigart partida din Cupa României împotriva celor de la FCSB prin unicul gol al meciului, cel marcat de Nemec în minutul 55. La finalul derby-ului, Ionel Gane a dat declaraţii în care a discutat despre adversara din această seară, despre obiectivele clubului şi despre debutul lui Morsay. (n.r. mijlocaşul stânga, adus de la Chievo)

"O victorie frumoasă, sunt foarte bucuros că am câştigat.  Îmi felicit jucătorii, ştiu ce înseamnă o victorie pentru noi şi mai ales ştiu că am făcut foarte mulţi suporteri dinamovişti fericiţi, prin faptul că am trecut de FCSB şi eu cred că meritat în acest meci. Chiar dacă FCSB a folosit jucători noi, e problema lor, e strategia lor, am destule probleme la echipă ca să mă intereseze ce fac ei. 

(n.r despre debutul lui Morsay) E adevărat că a avut o ocazie mare, se vede că e un jucător care are nevoie de mai multă încredere, e un jucător de viteză.

La Dinamo, tot timpul unul dintre obiective, Cupa va fi unul dintre obiective. Indiferent de situaţia prin care trecem, rămâne un obiectiv Cupa.

Trebuie să fim foarte atenţi, pentru că Cupa e diferită şi vedeţi foarte bine ce surprize se produc, dacă nu iei meciurile foarte în serios.", a declarat Ionel Gane.

"Au fost prime când era Borcea, când erau alţi conducători, dar în momentul ăsta nu avem primă şi chiar nu avem nevoie, adică avem problemele noastre zi de zi, nu ne mai gândim la bonusuri şi mai ales la un meci cu FCSB nu-şi avea rostul azi", a mai zis Gane, despre primele de joc şi problemele financiare.

Dinamo s-a calificat mai departe în sferuturile de finală ale Cupei României, după victoria din această seară şi este una dintre pretendentele la trofeul deţinut anterior de FCSB.

Afla mai multe despre: dinamo ionel gane 

viewscnt
Articole similare