Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Gane nu vrea să vorbească de play-off. Antrenorul dinamoviştilor le-a mulţumit încă o dată jucătorilor: "E cea mai clară dovadă de caracter"

Ionel Gane nu vrea să vorbească de play-off. Antrenorul dinamoviştilor le-a mulţumit încă o dată jucătorilor: "E cea mai clară dovadă de caracter"

Dinamo București

Comentarii

Ionel Gane speră ca echipa sa să obţină o nouă victorie în Liga I, după succesul înregistrat în primul meci din 2021, 2-0, la Hermannstadt, însă recunoaşte că nu e sigur că Dinamo poate prinde un loc în play-off.

Ionel Gane nu crede că Dinamo va ajunge în play-off

"Ar fi frumos să adunăm două victorii consecutive în campionat. Nu vreau să vorbesc despre play-off, pentru că mai sunt foarte multe etape de jucat într-un ritm maraton!

Am început acest retur cu o victorie, extrem de importantă pentru moralul nostru, pentru încrederea jucătorilor de a aborda următoarele meciuri cu aceeaşi mentalitate de învingători, pentru motivaţia tuturor dinamoviştilor. Mă bucur că echipa a reacţionat pozitiv într-o perioadă dificilă în viaţa clubului. Cu alte cuvinte, este cea mai clară dovadă de caracter a băieţilor noştri!", a declarat Gane la conferinţa de presă.

Gane nu uită însă că viitoarea adversară a "câinilor", Chindia, a avut evoluţii extrem de apreciate în turul sezonului regulat: "Întâlnim un adversar care a reuşit un tur de campionat foarte bun, o echipă pregătită de un prieten şi un fost coechipier, Emil Săndoi. Cu Hermannstadt am avut probleme de lot din diferite motive. Am trecut 19 jucători pe foaie, dintre care 9 pentru regula U21. Încercăm să mai recuperăm o parte din accidentaţi."

FC Dinamo o întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20:00, pe teren propriu, pe Chindia Târgovişte, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a a Ligii I. Meciul va fi în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare