Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Gane, ultimele detalii de la Dinamo! Antrenorul, surprins când a aflat că întâlneşte FCSB în Cupa României: "Nu mă aşteptam"

Ionel Gane, ultimele detalii de la Dinamo! Antrenorul, surprins când a aflat că întâlneşte FCSB în Cupa României: "Nu mă aşteptam"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul FC Dinamo, Ionel Gane, a declarat că speră să nu mai plece nimeni de la echipă, subliniind că jucătorii au dat dovadă de caracter în ciuda promisiunilor neonorate.

LIVE VIDEO | Hermannstadt - Dinamo, miercuri, pe Telekom Sport 1

"Vreau să începem bine acest retur de campionat, să obţinem puncte şi să urcăm în clasament. Chiar dacă ne lovim de multe probleme de efectiv, din diferite motive, sunt încrezător că echipa va reuşi să-şi impună ritmul de joc în această deplasare. Este o perioadă foarte dificilă pentru fiecare dintre noi. Echipa a dovedit caracter în ciuda tuturor promisiunilor neonorate, iar acest lucru ne dă tuturor curajul să mergem mai departe, să reuşim să salvăm Dinamo! Sper să nu mai plece nimeni!", a declarat Gane, pentru site-ul oficial al FC Dinamo.

El consideră că returul Ligii I, în care Dinamo începe miercuri, în deplasare, cu FC Hermannstadt, este un adevărat maraton, cu 7 etape în 25 de zile.

"Este un retur atipic, maraton dacă acceptaţi. Nu ne-am mai confruntat cu un astfel de program în ultimii ani. Sunt foarte multe meciuri după 10 zile de vacanţă şi câteva antrenamente, o parte doar pe terenul sintetic din cauza vremii. Este foarte important cum începem acest an şi cum vom gestiona acest program pentru a evita accidentările sau suspendările. Îmi doresc să fim sănătoşi şi să lăsăm aceeaşi impresie pozitivă de joc, la fel cum am terminat anul trecut", a precizat el.

Ionel Gane a mai spus că nu se aştepta ca Dinamo să joace chiar cu FCSB, în optimile Cupei României, aşa cum s-a stabilit la tragerea la sorţi. "Eram pe teren, la Săftica, la ultimul antrenament dinaintea acestei deplasări, nu aveam cum să văd tragerea. Nu mă aşteptam să ne întâlnim în această fază a competiţiei. Este, cu siguranţă, cel mai important meci al <optimilor>, un duel aşteptat de toţi suporterii noştri. Nici în turul trecut al Cupei României nu am întânit un adversar facil. Nu am avut un meci uşor, am eliminat Viitorul lui Gică Hagi când alte echipe au jucat cu adversari de liga a doua. Cupa României rămâne unul dintre obiective în acest sezon!", a adăugat el.

Afla mai multe despre: ionel ganedinamodinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare