Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Ganea, despre Daniel Niculae: ”Nu trebuie să se bage în aşa ceva! În ziua de azi, totul e urmărit, ascultat”

Ionel Ganea, despre Daniel Niculae: ”Nu trebuie să se bage în aşa ceva! În ziua de azi, totul e urmărit, ascultat”

Fotbal

Comentarii

Preşedintele celor de la Rapid, Daniel Niculae, a fost audiat, joi, într-un dosar în care a primit calitatea de suspect pentru introducerea materialelor pirotehnice pe stadion.

”Mascaţii” au descins în mai multe locaţii, iar 17 suspecţi, printre care şi Daniel Niculae, au fost reţinuţi şi aduşi la audieri.

Dintre cei 17 suspecţi, 16 au fost rămas în continuare în arest. Unul singur rămâne cercetat în stare de libertate: Daniel Niculae.

  • Daniel Niculae a părăsit sediul poliţiei după două ore de audieri.
  • Printre suspecţii rămaşi în arest se numără şi liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, alias ”Bocciu”.

Ionel Ganea, despre Daniel Niculae: ”Nu trebuia să se bage în aşa ceva”

Chestionat pe marginea acestui subiect, fostul internaţional Ionel Ganea este convins că Daniel Niculae nu avea voie să fie implicat într-un aşa scandal, din poziţia de conducere pe care o ocupă la Rapid.

Totuşi, Ganea este de părere că Daniel Niculae se va alege doar cu o amendă după acest scandal, deoarece implicarea sa nu pare una atât de amplă.

Ca preşedinte, nu trebuia să se bage în aşa ceva. El are totuşi o funcţie. În ziua de azi, totul e urmărit, totul e ascultat. Cred că Daniel Niculae va primi o amendă.

Părerea mea este că suporterii ar trebui lăsaţi totuşi să-şi facă şi ei spectacolul lor, înainte de meci, 10-15 minute, cu torţe.

Ce au făcut? Au omorât pe cineva? Nu vedeţi cum e în România? Legile au fost făcute ca să fie încălcate. Cred că şi legea ar trebui să fie mai permisivă, să lase suporterii să se desfăşoare şi ei.

În privinţa viitorului lui Daniel Niculae la Rapid, doar Dan Şucu poate decide. Dacă e urmărit penal, va fi o chestie de durată, iar Şucu va decide ce se întâmplă cu Nico”, a declarat Ionel Ganea, conform sportpesurse.ro.

Afla mai multe despre: daniel niculaebocciuionel ganea 

viewscnt
Articole similare