Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Ganea, dus de urgenţă la spital! I s-a făcut rău în sala de judecată. Prima reacţie oficială şi ce spune fostul internaţional

Ionel Ganea, dus de urgenţă la spital! I s-a făcut rău în sala de judecată. Prima reacţie oficială şi ce spune fostul internaţional

Fotbal intern

Comentarii

Fostul internaţional român Ionel Ganea (45 de ani) a ajuns astăzi la Spitalul de Urgenţă din Făgăraş, anunţă site-ul www.bunaziuafagaras.ro, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la Judecătoria Făgăraş pentru procesul de divorţ.

Conform sursei citate, cadrele medicale spun că este posibil ca fostul fotbalist să fi făcut o criză de epilepsie, în timp ce martorii susţin că acesta s-ar fi aflat în stare de ebrietate.

Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii Jandardarmeriei.

Este vorba de fostul fotbalist Ionel Ganea. Avea o calitate într-un proces acolo şi i s-a făcut rău în sala de judecată. Colegii noştri au făcut loc să intre ambulanţa, el a fost preluat şi dus la spital. Din câte am înţeles, îşi revenise când a ajuns ambulanţa, dar l-au luat pentru investigaţii amănunţite”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Braşov, Ionuţ Zaharia.



Din fericire, starea lui Ionel Ganea nu e una gravă, iar acesta a oferit deja o primă reacţie, în care a precizat că se simte mult mai bine şi că a avut o stare de leşin pe fond de stres.

“Am avut o stare de leşin. Am avut termen în procesul de divorţ. M-am simţit un pic rău, dar mi-am revenit. Nu e ceva grav. Din cauza emoţiilor, a stresului… ieri m-am bucurat foarte mult pentru fiul meu şi probabil s-au adunat toate. Acum sunt ok”, a declarat Ionel Ganea, citat de Fanatik.ro.

Dincolo de problemele de sănătate, Ionel Ganea are şi motive de bucurie. Luni seară, fiul său, George (19 ani), a marcat o dublă în primul său meci ca titular în Liga 1, în tricoul Viitorului, în victoria cu Astra, scor 4-1. Vezi mai jos cele două reuşite.


 

Afla mai multe despre: ionel ganeageorge ganea 

viewscnt
Articole similare