Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Ganea îl atacă dur pe Mihai Iosif: ”Să fie mai modest. A început să latre şi nu e bine!”

Ionel Ganea îl atacă dur pe Mihai Iosif: ”Să fie mai modest. A început să latre şi nu e bine!”

Rapid

Comentarii

Urmează derby-ul dintre Dinamo şi Rapid, care va avea loc, azi, de la ora 20:30.

Va fi prima confruntare dintre cele două echipe de tradiţie în primul eşalon românesc după o pauză de mai bine de şase ani, venită în urma retrogradării formaţiei giuleştene.

Cele două echipe aşteaptă cu nerăbdare confruntarea. 

Ultima dată când cele două echipe s-au întâlnit într-un cadru oficial a fost pe 11 aprilie 2015, tot pe terenul lui Dinamo, atunci când "câinii" se impuneau cu 2-0.

Ionel Ganea l-a atacat pe Mihai Iosif chiar inainte de marele derby şi i-a recomandat să rămână mai modest. 

„Cred că Iosif trebuie să fie un pic mai temperat, mai modest. Să fie mai liniştit. După câteva rezultate a început să latre şi asta nu e bine. Când a vorbit prea mult nu a avut rezultate. 

Pentru Dinamo orice meci e foarte greu şi important. Sunt într-o situaţie dificilă şi trebuie să supravieţuiască cumva, să rămână în Liga 1. E cea mai proastă perioadă din istorie. E greu să scoată ceva cu Rapidul. Jucătorii, cu siguranţă, sunt lipsiţi de încredere. 
 
Rapidul şi-a revenit cu victoria asta în faţa CFR-ului şi are o echipă destul de bună. Nu orice echipă poate să le marcheze două goluri celor de la CFR Cluj, iar aceşti să nu îşi creeze nicio ocazie.
Cred că ar fi bine pentru Dinamo să îşi dezvolte atacurile pe zona laterală, mai ales că lipseşte Junior Morais. Centrările şi mingile pe sus nu îi avantajează. Din moment ce au primit atâtea goluri, e clar că problemele cele mai mari la Dinamo sunt în apărare. 
 
Orice e posibil. Poate să bată şi Dinamo. Fundaşii Rapidului nu sunt lenţi. Eu nu îl consider pe Grigore un jucător lent. E un fotbalist foarte bun şi completează bine cu Săpunaru. Dinamo ar putea să îi surprindă pe contraatac”, a declarat Ionel Ganea, potrivit Fanatik.

 

Afla mai multe despre: ionel ganeamihai iosifrapid 

viewscnt
Articole similare