Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Ganea îl felicită pe Becali pentru transferul unui fotbalist: ”E matur, inteligent”

Ionel Ganea îl felicită pe Becali pentru transferul unui fotbalist: ”E matur, inteligent”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a făcut câteva transferuri pentru următorul sezon din Superligă.

Damjan Djokovic a jucat în ultimii doi ani şi jumătate în afara României. Fostul fotbalist al CFR-ului s-a transferat la începutul lui 2021 la Rizespor, în Turcia, ca mai apoi să evolueze pentru Adana Demirspor şi Al-Raed.

Nu este vreun secret faptul că noua achiziţie a FCSB-ului a decis să se întoarcă în Europa pentru un salariu mai mic decât cel pe care îl încasa în Arabia Saudită, iar sârbul a ţinut să explice ce l-a motivat să revină în România.

Ionel Ganea îl felicită pe Becali pentru transferul unui fotbalist: ”E matur, inteligent”

Ionel Ganea îl felicită pe Becali pentru transferul făcut şi are doar cuvinte de laudă pentru Djokovic. 

"E matur, inteligent în joc, avea nevoie FCSB de un jucător care şutează de la distanţă, centrează bine, îţi poate scoate om din joc. Djokovic e un fotbalist complet şi cred că poate aduce un mare plus în jocul celor de la FCSB. Nu e vârsta o problemă la Djokovic, l-am urmărit la CFR Cluj, era un fotbalist pe care se poate baza orice antrenor. 

Nu ştiu în ce rol va juca, dar atât timp cât un antrenor are un fotbalist care poate evolua pe mai multe posturi, consider că e un mare avantaj. Pentru un antrenor e bine să aibă astfel de... "probleme" - componenţi care pot activa în diferite roluri.

Cu Djokovic poţi pleca la lupta pentru obiective importante, la lupta cu adversari puternici pentru că e genul de sportiv care dă şi ultima picătură de energie pentru echipă. Vom vedea ce va face FCSB în acest sezon...", a declarat Ionel Ganea, pentru Sport.ro. 

  • 300.000 de euro este cota lui Djokovic conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

În vârstă de 33 de ani, Damjan Djokovic a cucerit patru titluri şi o Cupă a României alături de CFR Cluj.  

Afla mai multe despre: djokovicfcsbionel ganeagigi becali 

viewscnt
Articole similare