Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Ganea, reacţie dură după ce fiul său a plecat de la Craiova: ”Am crezut că Mititelu s-a mai cizelat. Între el şi Gigi Becali e diferenţă ca de la cer la pământ”

Ionel Ganea, reacţie dură după ce fiul său a plecat de la Craiova: ”Am crezut că Mititelu s-a mai cizelat. Între el şi Gigi Becali e diferenţă ca de la cer la pământ”

FC U Craiova

Comentarii

Ionel Ganea (49 de ani) a avut o reacţie dură la adresa lui Adrian Mititelu, după ce U Craiova 1948 a ajuns la un acord cu fiul său, George Ganea (24 de ani), în privinţa încetării contractului.

George Ganea nu mai este jucătorul celor de la U Craiova 1948. Cele două părţi au reziliat contractul de comun acord, iar anunţul a fost făcut oficial joi, 13 iulie.

Ionel Ganea a răbufnit la adresa lui Mititelu: ”Am crezut că s-a mai cizelat”

Prin urmare, tatăl său, fostul mare internaţional român, Ionel Ganea, a reacţionat şi nu a fost de acord cu decizia luată de clubul din Bănie.

Acesta l-a criticat pe patronul Adrian Mititelu, pe care îl acuză că nu vrea să facă performanţă, să ducă echipa craioveană la următorul nivel.

Mai mult, a adus acuze la adresa acestuia şi pentru de politica patronului de a impune oameni în staff-ul antrenorilor care vin la echipă.

”Nu ştiu dacă se vrea performanţă acolo. Atâta timp cât patronul de acolo nu-şi schimbă mentalitatea, e greu să faci performanţă. Eu am crezut că Mititelu… s-a mai cizelat şi el.

M-a surprins aşa neplăcut cu deciziile astea ale lui şi cu insistenţele lui cu un preparator fizic care a venit de la Liga a 4-a. Între Gigi Becali şi Mititelu e diferenţă ca de la cer la pământ”, a declarat Ionel Ganea, conform Sport.ro.

George Ganea a jucat un singur sezon la U Craiova 1948, el venind în 2022 de la Farul. A bifat 35 de meciuri şi a reuşit patru goluri şi patru assist-uri pentru olteni.

Iar acum, în această vară, atacantul de 24 de ani este liber de contract şi îşi caută o nouă echipă.

Afla mai multe despre: adrian mititelugeorge ganeaionel ganea 

viewscnt
Articole similare