Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Ganea sare în ajutor! Fostul internaţional pune la dispoziţie o locuinţă unei familii de refugiaţi din Ucraina: "E o situaţie grea pentru multă lume"

Ionel Ganea sare în ajutor! Fostul internaţional pune la dispoziţie o locuinţă unei familii de refugiaţi din Ucraina: "E o situaţie grea pentru multă lume"

Fotbal

Comentarii

Este cea de-a opta zi a războiului din Ucraina, iar atacurile armatei ruseşti continuă. Noi explozii au avut loc peste noapte în Kiev şi în Herson, în timp ce sirenele anti-aeriene au răsunat în multe alte oraşe.

Ionel Ganea a rămas afectat de tot ce se întâmplă în Ucraina şi a decis să se implice. Ganea sare în ajutorul persoanelor greu încercate odată cu declanşarea războiului dintre Rusia şi Ucraina şi pune la dispoziţie o casă!

"Eu, împreună cu soţia mea, dorim să punem la dispoziţie o casă lângă Făgăraş pentru o familie cu copii sau două familii cu copii. Dacă sunt persoane care vor să vină, noi putem să mergem şi după ele. Şi soţia mea e implicată, vrea să ajute. Era foarte supărată când a văzut atacurile astea. E o situaţie grea pentru multă lume.

Mi-e tare frică să nu avem şi noi probleme. Problemele sunt acum în Ucraina, dar, după ce se va termina cu ei, mie mi-e tare frică. Ar fi bine să nu-i supărăm pe ruşi, că nu se ştie", a spus Ionel Ganea, potrivit Pro X.

Bombardamentele ruseşti au continuat miercuri noaptea în mai multe oraşe unde au fost ucişi şi civili.

Afla mai multe despre: ionel ganeaucrainarusia 

viewscnt
Articole similare