Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea a analizat aventura de la Astra Giurgiu: ”Pe undeva a fost un fel de roată a norocului”

Ionuţ Badea a analizat aventura de la Astra Giurgiu: ”Pe undeva a fost un fel de roată a norocului”

Astra Giurgiu

Comentarii

Ionuţ Badea (45 de ani) a vorbit despre experienţa Astra Giurgiu şi a discutat pe larg despre contextul în care a găsit gruparea giurgiuveană.

Ionuţ Badea a analizat perioada Astra Giurgiu şi a vorbit despre contextul dificil în care a preluat gruparea giurgiuveană:

”Situaţia este dată de nişte criterii, de nişte factori. Ideea din spate a venit pe undeva natural, pentru că sunt antrenor. De obicei lumea te sună când le este rău, nu când le este bine. Îmi doream să lucrez cu Dani Coman, cu Petre Buduru. Au fost mai multe tatonări de-a lungul timpului, iar acum s-a potrivit. Perspectiva unei salvări şi câştigarea unui trofeu m-au determinat să accept propunerea. A fost un risc într-adevăr, a fost pe undeva şi un fel de roată a norocului, dar feedback-ul de la jucători a fost fantastic şi le mulţumesc pe această cale. Jucătorii au dat maxim, nu pot să spun despre ei că nu şi-au dorit. Au fost nişte moşteniri venite din urmă, cu jucători veniţi pe parcurs. Am reuşit să atingem finala Cupei României şi chiar şi finala am vrut s-o câştigăm, nu am fost chiar departe. Era greu să motivez o echipă retrogradată, dar jucătorii au fost profesionişti. A fost o experienţă utilă, din care eu am avut de învăţat” a mărturisit Ionuţ Badea, la Look Sport Live. 

Afla mai multe despre: ionuţ badea 

viewscnt
Articole similare