Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea a vorbit după dezastrul de la Giurgiu! "Avem în continuare un obiectiv!" Ce planuri are dupa ce a retrogradat cu Astra în Liga 2

Ionuţ Badea a vorbit după dezastrul de la Giurgiu! "Avem în continuare un obiectiv!" Ce planuri are dupa ce a retrogradat cu Astra în Liga 2

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a pierdut în deplasarea de la Viitorul, scor 0-1, şi a retrogradat direct în Liga 2.

Poli Iaşi a încheiat sezonul pe ultimul loc în Liga 2 şi va evolua din sezonul următor în al doilea eşalon al fotbalului românesc, iar Voluntari şi Hermannstadt vor merge la baraj. 

Ionuţ Badea a fost adus la echipa pentru a salva ce se mai putea, dar nu a reuşit să rămână cu echipa în prima Ligă. Fostul antrenor de la FC Argeş a spus că nu se gândeşte la plecare şi că va lua o decizie la final. 

"A fost un cumul de factori pentru care am ajuns aici. Sunt situaţii pe care e greu să le gestionezi. Nu regret decizia de a veni aici. Un om inteligent ar vedea curajul de a accepta o asemenea provocare şi faptul că îmi doresc întotdeauna mai mult. Depindem de mulţi factori, dar chiar şi aşa, sunt puţine lucruri pe care le pot reproşa. 

Echipa a traversat o perioadă negativă în ultimele 8-9 meciuri, iar încercarea mea nu a fost încununată de succes. Provocarea pe care am acceptat-o a fost una greu de acceptat, iar eu nu m-am dat la o parte. Fotbalul este un fenomen în care lucrurile se leagă în serie. Orice lucru care se întâmplă influenţează realitatea. 

Ce am vrut să fac eu...am vrut să scot echipa din starea mentală în care se afla. Doar că sunt situaţii care nu au fost bine gestionate şi s-a ajuns la o asemenea presiune în ultimele două meciuri. Trebuie să treacă peste acest moment pentru că avem în continuare un obiectiv. Nu mă gândesc la plecare, la final voi lua o decizie" a declarat Ionuţ Badea, antrenorul Astrei.

Afla mai multe despre: ionuţ badea 

viewscnt
Articole similare