Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea acuză arbitrajul după remiza cu CFR! ”A fost şi susţinută un pic de central pe final!”

Ionuţ Badea acuză arbitrajul după remiza cu CFR! ”A fost şi susţinută un pic de central pe final!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu UTA, în etapa a XXV-a a Ligii 1.

UTA a ratat mai multe ocazii, iar în minutul 37 a avut o dublă şansă de a marca, dar Hindrich a închis poarta. Totuşi, arădenii au tremurat în repriza secundă, după ce CFR a lovit bara de două ori. 

”A fost şi susţinută un pic de central pe final!”

”Azi am avut un joc cu un ritm nu foarte înalt, din cauza timpului de recuperare, dar ambele echipe au fost în aceeaşi situaţie. Speram măcar într-un egal. Atunci când nu poţi câştiga o partidă, măcar să nu pierzi. Ne-am gândit la ce vom face în teren, nu la rezultat.

Au fost momente în care CFR a presat, a fost şi susţinută un pic de central pe final, să fie mai aproape de poarta noastră. Faptul că nu am primit gol două meciuri consecutive e o bază pe care putem construi. Per ansamblu, lucrurile au funcţionat bine spre foarte bine şi mă aştept în continuare să creştem”, a spus Ionuţ Badea.

CFR Cluj este în continuare pe primul loc, cu 61 de puncte, echipă urmată de FCSB, 52 de puncte, şi de FC Voluntari, 42 de puncte, dar acestea nu au jucat în etapa cu numărul 25. UTA ocupă locul 9, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: cfr-uta-ionuţ badea 

viewscnt
Articole similare