Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea după egalul cu Viitorul: ”Am întâlnit echipa cu cea mai bună posesie din România!”

Ionuţ Badea după egalul cu Viitorul: ”Am întâlnit echipa cu cea mai bună posesie din România!”

Concordia Chiajna

Comentarii

Formaţia FC Viitorul a remizat, luni seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a doua a Ligii I, în care a egalat pe final. La finalul jocului, Ionuţ Badea, antrenorul gazdelor a vorbit la superlativ despre echipa lui Gică Hagi şi s-a declarat mulţumit de rezultatul final.

Ionuţ Badea, antrenorul Concordiei mărturiseşte plin de fair-play că echipa sa nu merita să câştige duelul de luni seara, cu Viitorul Constanţa: ”Am avut posibilitatea să câştigăm trei puncte, dar la final nu ar fi fost meritat. Un rezultat de egalitate mi se pare mai echitabil!” a declarat la finalul meciului, tehnicianul în vârstă de 42 de ani. 

Antrenorul Chiajnei are doar cuvinte de laudă pentru formaţia lui Gică Hagi: ”Am intâlnit, poate, cea mai bună echipă la nivel de posesie din liga I. O echipă care găseşte uşor spaţiile, care au mare încredere în ei la pasarea mingii” a mai spus fostul secund al lui Christoph Daum de la echipa naţională. 


În minutul 41, tehnicianul Gheorghe Hagi a fost trimis în tribună, după ce a cerut vehement ca arbitrul să dicteze că la o fază a fost henţ în careu la Marc. Antrenorul a refuzat timp de câteva minute să părăsească zona tehnică şi după ce a ieşit a continuat să protesteze.

Legat de eliminarea lui Hagi şi de controversata fază cu Andrei Marc şi Voduţ în prim plan, Badea a explicat: ”Sunt situaţii pe care nu le stăpânim noi, sunt independente  de voinţa noastră. Pe mine mă interesează mai mult ce face echipa pe care o antrenez” a încheiat Badea.  

 

Afla mai multe despre: ionut badeaconcordiahagiviitorul 

viewscnt
Articole similare