Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea elegant: ”Mangia este unul dintre profesioniştii campionatului nostru, a făcut multe lucruri bune pentru Craiova!”

Ionuţ Badea elegant: ”Mangia este unul dintre profesioniştii campionatului nostru, a făcut multe lucruri bune pentru Craiova!”

Concordia Chiajna

Comentarii

Ionuţ Badea a bifat a doua victorie consecutivă pe banca Concordiei în acest sezon. Tehnicianul ilfovenilor a explicat ce s-a întâmplat la faza fixă executată de Bawab şi nu de Gorbsov, moment care a dus la marcarea singurului gol al meciului. Totodată, Badea crede că astfel de meciuri cu presiune formează cu adevărat grupuri puternice.

”Gândim jocurile să le câştigăm, ideea noastră a fost să jucăm cu doi atacanţi, pentru că într-un meci cu un asemenea public trebuie să joci la victorie. Sigur, eliminarea petrecută devreme a creat o nouă situaţie în care a trebuit să păstrăm posesia şi să gândim acţiunile de atac mai bine. Este uman ceea ce s-a întâmplat la faza eliminării, dar mă bucur că am reuşit să evităm faulturile inutile după aceea” a spus Badea la microfonul Telekom Sport, subliniind faptul că gazdele au primit după eliminarea lui Donkor şi câteva decizii la limită judecate doar în favoarea lor.

Despre momentul golului, Ionuţ Badea confirmă că marcatorul golului ar fi trebuit să bată cornerul, dar că i-a transmis că este mai bine să rămână poziţionat în afara careului:Gorobsov trebuia să bată în mod normal cornerul, dar am preferat să rămână acolo pentru ca are un şut foarte bun. În plus ştiam că Bawab bate bine cornerele!”

Antrenorul Concordiei şi-a arătat sprijinul pentru tehnicianul italian al Craiovei şi spune că grupul unit al unei echipe se formează în meciurile cu presiune: ”Mangia este unul dintre profesioniştii campionatului nostru, a făcut multe lucruri bune pentru Craiova, iar în anumite momente de dificultate un astfel de antrenor merită recunoaştere. Eu asta am încercat să-i ofer. Avem încă de lucru, dar ultimele două rezultate ne dau încredere pentru ceea ce urmează să facem. Începutul de campionat a fost cumva nefast, dar grupul se formează în urma unor meciuri cu presiune. Mai puţin în cantonamente unde toată lumea primeşte minute în număr egal şi e linişte” a încheiat tehnicianul Concordiei Chiajna.

Cronica meciului U Craiova - Concordia Chiajna şi cele mai importante faze ale meciului le găseşti pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: ionuţ badeaconcordia chiajnadevis mangialiga 1 

viewscnt
Articole similare