Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea la Astra? A fost luat peste picior chiar în direct: „Cere 7.000 de euro şi mai face câte un grătar în weekend!”

Ionuţ Badea la Astra? A fost luat peste picior chiar în direct: „Cere 7.000 de euro şi mai face câte un grătar în weekend!”

Superliga

Comentarii

Oficialii Astrei şi-au pierdut răbdarea cu Eugen Neagoe şi au început căutările pentru un nou antrenor care să ducă la bun sfârşit actualul sezon.

Ionuţ Badea la Astra? „Cere 7.000 de euro şi mai face câte un grătar în weekend!”

Neagoe a legat multe înfrângeri la Astra. Dani Coman, preşedintele giurgiuvenilor, a anunţat încă de ieri, după eşecul cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-2, că antrenorul va fi demis.

Azi gsp.ro a anunţat că Ionuţ Badea are şanse foarte mari să primească postul de tehnician la Astra.

Daniel Stanciu a ironizat decizia oficialilor de la Astra Giurgiu de a-l înlocui pe Eugen Neagoe cu Ionuţ Badea (45 de ani),  cel care a fost secundul echipei naţionale a României în perioada 2014 – 2017, înlusivul în mandatul lui Christoph Daum.

„Am înţeles că Badea cere un salariu de 7.000 de euro. Să-l schimbi pe Neagoe cu Badea, mi se pare incredibil. Neagoe a preluat echipa când avea puţine puncte. Doar să aduci un antrenor care mai face câte un grătar în weekend la echipă… Daum vine? (râde) Că Badea tot încerca să facă pe translatorul şi apărea pe la toate televiziunile de sport şi încerca să ne spună cât de bun a fost Daum, dar noi suntem tâmpiţi că nu l-am putut înţelege.

Cum poţi să pun un antrenor care mai avea puţin şi intra în Cartea Recordurilor, în privinţa punctelor?”, a spus Daniel Stanciu pentru Look Sport Plus.

Badea a nu a mai antrenat din octombrie 2020, când a stat pe banca lui FC Argeş.

  • 6 este poziţie pe care o ocupă Astra în clasament

Afla mai multe despre: astraionut badeadani comaneugen neagoe 

viewscnt
Articole similare