Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea, OUT de la UTA! Pe cine visează arădenii să aducă în locul său

Ionuţ Badea, OUT de la UTA! Pe cine visează arădenii să aducă în locul său

UTA

Comentarii

Ionuţ Badea este aproape de finalul drumului la UTA, după ce a eşuat să îmbunătăţească rezultatele echipei.

UTA Arad era una dintre formaţiile din Liga 1 care oferea cel mai frumos fotbal. Sub comanda lui Laszlo Balint, arădenii propuneau un joc ofensiv, prin care îşi creau multe ocazii.

Problema la UTA nu era să ajungă în poziţii de a marca, ci să transforme ocaziile pe care le avea, lucru pe care de cele mai multe ori elevii lui Balint eşuau să îl facă.

În nenumărate rânduri, arădenii au pierdut puncte deşi au dominat jocul, iar rezultatele modeste, în ciuda fotbalului practicat, au dus la plecarea fostului tehnician.

În locul său a fost adus Ionuţ Badea, însă rezultatele nu s-au îmbunătăţit cu mult, iar jocul a avut clar de suferit.

Un detaliu a dat-o de gol pe UTA că nu ar dori să continue cu tânărul antrenor pe bancă, în urma unor postări pe reţelele de socializare.

Şefii de la Arad s-au apucat să prelungească înţelegerile jucătorilor importanţi şi să anunţe pe cine se vor baza din stagiunea următoare.

Ionuţ Badea, OUT de la UTA

Ubbink, Batha, Otele, Vukcevic, Isac, Miculescu, Balauru, Erico şi Benga au fost confirmaţi la UTA pentru sezonul viitor, dar nimic nu s-a spus despre Ionuţ Badea.

Aşadar, a început să se speculeze că antrenorul nu va continua la UTA după finalul sezonului, iar, cu un proiect ambiţios în faţă, şefii de la Arad plănuiesc o mutare incredibilă.

UTA ar fi aproape de a fi preluată de un grup de investitori, iar aceştia ar fi foarte interesaţi să îl aducă pe Laszlo Boloni pe banca tehnică, în urma negocierilor eşuate între acesta şi FRF.

Tehnicianul de 69 de ani este liber de contract de un an, după despărţirea de Panathinaikos, şi nu a antrenat niciodată o echipă de club din România.

O altă opţiune pentru conducerea UTA-ei ar fi revenirea lui Laszlo Balint, care nu a preluat nicio altă echipă după plecarea de la Arad.

Afla mai multe despre: ionuţ badea 

viewscnt
Articole similare