Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea rămâne optimist: ”Am pierdut o bătălie, nu am pierdut războiul!”

Ionuţ Badea rămâne optimist: ”Am pierdut o bătălie, nu am pierdut războiul!”

Concordia Chiajna

Comentarii

Învins categoric de Astra Giurgiu, antrenorul Concordiei, Ionuţ Badea rămâne optimist şi crede că formaţia sa a pierdut doar o bătălie în duelul cu Astra, nu şi războiul.

”A fost un meci disputat sub incidenţa unei lipse de prospeţime a formaţiei noastre. Era important să reuşim să ieşim din pressingul lor, pentru că Astra este o echipă construită pentru contraatac, pentru densitate. A venit şi căderea nocturnei, chiar într-un moment în care ritmul jocului nostru crescuse. Rămâne după această partidă doar ideea de a ne regrupa şi a reface moralul echipei. Am pierdut o bătălie, dar nu am pierdut războiul. Este clar că azi am avut limite” a explicat tehnicianul Concordiei.

La rândul său, portarul Concordiei, italianul Caparco a vorbit la final despre meciul pierdut cu Astra. Italianul parase iniţial penalty-ul lui Neluţ Roşu la 2-0, dar arbitrul Bârsan a hotărât că portarul încălcase regulamentul şi a decis repetarea loviturii de pedeapsă: ”Când am auzit fluierul, am crezut că cineva a atins mingea cu mâna sau a fost ofsaid. E adevărat că am făcut un pas în faţă, dar asta se vede la 100 de penalty-uri. Din păcate, arbitrul a schimbat. Sincer, 3-0 e un scor mincinos, un scor care nu respectă meciul care a fost.” a spus Caparco la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionut badealiga 1concordia chiajna 

viewscnt
Articole similare