Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea, reacţie surprinzătoare după prima victorie a sezonului pentru Chiajna: "Sunt supărat pe jucători"

Ionuţ Badea, reacţie surprinzătoare după prima victorie a sezonului pentru Chiajna: "Sunt supărat pe jucători"

Fotbal intern

Comentarii

Formaţia Concordia Chiajna a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a patra a Ligii I. La finalul meciului, antrenorul învingătorilor a avut o reacţie surprinzătoare.

"Rezultatul mă bucură foarte mult, pentru că echipa Concordia a înregistrat multe eşecuri sau semieşecuri, pe teren propriu. E, practic, ca un nou început, în ideea asta, a rezultatului pe această arenă. Atâta vreme cât au înţeles acest lucru, că suntem împreună şi jucăm împreună indiferent de situaţie, nu poate să le stea nimeni în faţă. Personal, sunt supărat pe ei pentru că au demonstrat azi că pot, da? Şi în alte momente au arătat contrariul. Rămâne pentru noi o victorie ca un nou început", a declarat Ionuţ Badea, la Telekom Sport.

La rândul său, Paul Batin, autorul golului de 1-0, a concluzionat: "E o victorie importantă, după o munca grea. Dar eu zic că vine bine, sper să continuăm pe acelaşi drum în continuare şi să scoatem maximum".

Golurile au fost marcate de Batin ’38, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Stoica la Grădinaru, şi Panait ’88.

Afla mai multe despre: badeachiajnaliga 1 

viewscnt
Articole similare