Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Badea şi-a băgat jucătorii în şedinţă după eşecul cu CFR: ”Rezultatul este mincinos, şi-au creeat foarte multe ocazii de gol”

Ionuţ Badea şi-a băgat jucătorii în şedinţă după eşecul cu CFR: ”Rezultatul este mincinos, şi-au creeat foarte multe ocazii de gol”

Superliga

Comentarii

Ionuţ Badea s-a declarat foarte nemulţumit de atitudinea jucătorilor săi în eşecul cu 2-1 în faţa lui CFR Cluj. Pe de altă parte, spune că lua un calcul o înfrângere la acest meci.

Concordia Chiajna a făcut un meci slab cu CFR, dar a pierdut cu 2-1. Ionuţ Badea este fair-play şi spune că este un rezultat mincinos, deoarece campioana României a ratat foarte multe ocazii. Antrenorul Concordiei este însă dezamăgit de atitudinea jucătorilor şi le-a ţinut un discurs la finalul meciului:

”A ţinut de faptul că un antrenor poate da un semna după meci. Un antrenor pregăteşte un meci înainte şi la pauză, după poate să dea un semnal. Asta fac eu acum. Lucrurile nu funcţioenază aşa cum trebuie. Rezultatul de 2-1 este lipsit de adevăr, pentru că CFR şi-a creeat foarte multe ocazii de a marca. Noi n-am reuşit să ţinem echipa sus. Pe undeva să zic că ar fi fost un mare noroc dacă am fi reuşit un egal pe final.

Tot acest început de campionat face parte din gândirea noastră, există o strategie. În afară de meciul cu Mediaş, unde ne gândeam că vom lua trei puncte, aceste partide sunt foarte grele şi am încercat să scoatem cât mai mult. Eu îmi doresc să câştigăm următoarea partidă şi pentru asta am ţinut un discurs în vestiar, la final. Aştept răspunsul jucătorilor în următorul meci”,
a declarat Ionuţ Badea pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: cfr clujastraliga 1ionut badea 

viewscnt
Articole similare