Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă, curajos după Universitatea Craiova - Clinceni 5-0: "Am jucat excepţional 15 minute, am dominat. Am un semn de întrebare"

Ionuţ Chirilă, curajos după Universitatea Craiova - Clinceni 5-0: "Am jucat excepţional 15 minute, am dominat. Am un semn de întrebare"
Comentarii

Antrenorul Academicii Clinceni, Ionuţ Chirilă, s-a declarat mulţumit de primele 15 minute ale partidei pierdute cu 5-0 în faţa Universităţii Craiova. El a susţinut că a dominat, deşi oltenii au dus scorul la 2-0 până în minutul 14.

Ionuţ Chirilă, după ce a primit cinci goluri: "15 minute am dominat"

Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, formaţia Academica Clinceni, în etapa a XII-a a Ligii I. Ionuţ Chirilă nu găseşte o explicaţie pentru căderea echipei sale după primul sfert de oră al meciului din Bănie. 

"Nu-mi explic cum am jucat excepţional 15 minute. Nu prevestea nimeni acest dezastru. Am făcut infarct noi. Parcă ne-a împuşcat cineva din elicopter. Am jucat în primele 15 minute şi în celelate 75 nu exişti, ăsta e rezultatul. E un rezultat normal, e o diferenţă clară de valoare. Craiova poate alinia trei echipe de play-off. Jucătorilor le-am spus că dacă vrem să avem o şansă azi, trebuie să avem o circulaţie superioară meciului cu Botoşani şi FCSB. Am reuşit 15 minute, după linia de mijloc a Craiovei ne-a pulverizat. Nu putem face joc de tatonare cu Craiova. Facem de intercepţie sau pierdem", a declarat tehnicianul echipei din Ilfov. 

Chirilă a promis că va juca totul pe cartea atacului, în continuare, pentru a scăpa de ultimul loc din clasamentul Ligii 1: "Am un semn de întrebare. Cum am reuşit să începem aşa şi cum am căzut definitiv? Echipa e în construcţie, echipa mea trebuie să joace fotbal cu orice risc. Am spus că nu venim la Craiova să ne punem pe două linii. În situaţia noastră avem nevoie de trei puncte, ne-am asumat un risc. După primele 15 minute, nimeni nu cred că prevestea acest dezastru. 

15 minute am dominat, am avut o posesie incredibilă şi după s-a întâmplat ceva. E un mare semn de întrebare. Să cazi, să te prăbuşeşti, e cuvântul adevărat. În minutul 15 s-a încheiat jocul şi a fost o singură echipă pe teren. Noi trebuie să batem echipele de nivelul nostru şi să recuperăm", a mai spus principalul echipei din Clinceni.  

 

Afla mai multe despre: ionut chirilauniversitatea craiovaacademica clinceni 5-0 

viewscnt
Articole similare