Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă îi avertizează pe fanii lui Dinamo: ”Doar doi antrenori vă mai pot salva: Mircea Lucescu sau eu!”

Ionuţ Chirilă îi avertizează pe fanii lui Dinamo: ”Doar doi antrenori vă mai pot salva: Mircea Lucescu sau eu!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo îşi caută antrenor după demisia lui Ovidiu Burcă.

Ovidiu Burcă şi-a dat, ieri, demisia de la Dinamo. Sorin Coleag şi Iulian Mihăescu, secunzii lui Ovidiu Burcă, vor asigura interimatul, însă conducerea lui Dinamo va opta, cel mai probabil, să găsească un atrenor cu experienţă pentru a remedia situaţia delicată pe care o traversează ”câinii”.

Ionuţ Chirilă spune că ştie de ce are nevoie Dinamo pentru a se salva de la retrogradare, ba mai mult, a anunţat că doar el şi Mircea Lucescu mai pot redresa lucrurile!

„Văd doi antrenori pentru salvarea lui Dinamo. Mircea Lucescu sau Ionuţ Chirilă. Lucescu a demonstrat că a făcut la Corvinul Hunedoara o echipă. Lucescu nu a fost mare la Şahtior sau Dinamo Kiev. A fost mare la Corvinul, o echipă care dacă era patronată de Ministerul de Interne sau MApN era campioana ţării cu 10 puncte avans.

Ionuţ Chirilă a fost executat la Chiajna când făcea o echipă care se autofinanţa şi ar fi ajuns cu siguranţă în play-off. O echipă cu medie de vârstă de 22-23 de ani. Lucescu l-a făcut pe Lupescu de Bayer Leverkusen, pe Răducioiu l-a luat la 15 ani şi l-a făcut de Milan. Chirilă l-a luat pe Tararache şi l-a făcut de Grasshoper Zurich, vândut pe 2 milioane şi jumătate, a salvat clubul de la faliment.

Petre Florentin a fost ofertat din Bundesliga, 2 milioane, nu a acceptat conducerea. Hîldan, dacă nu se întâmpla nenorocirea, devenea un jucător important pentru echipele din Occident. Oamenii care au făcut valori din jucători care nu existau trebuie să se ocupe de viitorul lui Dinamo”, a spus Ionuţ Chirilă pentru GSP.

Ultimul meci la cârma ”câinilor” pentru Burcă a fost derby-ul cu FCSB, pierdut la limită, scor 0-1.

Dinamo este pe penultimul loc în Superliga, cu doar zece puncte.

Afla mai multe despre: ionuţ chirilăovidiu burcădinamo 

viewscnt
Articole similare