Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă, impresionat de jucătorii de la FCU Craiova: "Mi-au plăcut câţiva, au fost determinaţi"

Ionuţ Chirilă, impresionat de jucătorii de la FCU Craiova: "Mi-au plăcut câţiva, au fost determinaţi"
Comentarii

Academica Clinceni a jucat un amical împotriva FCU Craiova, noua echipă a lui Flavius Stoican, iar ilfovenii s-au impus cu 3-2. La finalul meciului, Ionuţ Chirilă a vorbit despre partidă şi a spus că i-au plăcut câţiva jucători ai oltenilor, dar şi că nu-i pasă că rivalii de la U Craiova i-au spionat înaintea duelului direct din Liga 1.

Ionuţ Chirilă, impresionat de jucătorii de la FCU Craiova: "Mi-au plăcut câţiva, au fost determinaţi"

Clinceniul s-a impus cu 3-2 într-un amical jucat împotriva FCU Craiova, în Oltenia, iar la finalul partidei a spus că tratează jocurile amical ca pe unele oficiale, dar şi a fost impresionat de câţiva jucători ai oltenilor care tocmai l-au schimbat pe Mutu cu Stoican.

"Tratez meciurile amicale ca pe un joc oficial, dovadă că am venit cu o zi înainte la Craiova să obişnuim jucătorii cu atmosfera. Am făcut o repetiţie înaintea partidei pe care o avem luni cu CSU Craiova. A fost un meci bun, o echipă interesantă Craiova, cu jucători rapizi, care forţează jocul de combinaţii, mi-au plăcut câţiva jucători de la ei şi mi-au plăcut că au fost determinaţi. A fost o propagandă bună pentru fotbal.

Şi ce dacă am fost spionaţi? şi noi putem să-i spionăm pe aici, e uşor. Craiova are o altă structură, o altă abordare a lucrurilor, vizează titlu de campioană, jucători improtanţi. Unul dintre cele mai valoroase loturi din România, pot alinia două loturi când vor, dr noi ne construim frumos, după cum s-a văzut până acum", a spus Ionuţ Chirilă, după meci.â

Academica Clinceni a câştigat cu 3-2 meciul amical cu FCU Craiova. Golurile au fost înscris de Ondaan (11) şi Sidibe (77), respectiv Cascini (50), Moulin (61) şi Omoh (82). Luni, 18 octombrie, joacă în Liga 1 contra Craiovei lui Rotaru, de la ora 20:30, în etapa a 12-a din campionat. Partida va fi pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: clinceniamicalfcu craiovachirila 

viewscnt
Articole similare