Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă l-a incitat pe Cornel Dinu. "Nu ştiu cum puteţi să-l ascultaţi. Cine-l ia în serios?". L-a dat exemplu pe un alt antrenor | EXCLUSIV

Ionuţ Chirilă l-a incitat pe Cornel Dinu. "Nu ştiu cum puteţi să-l ascultaţi. Cine-l ia în serios?". L-a dat exemplu pe un alt antrenor | EXCLUSIV
Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a fost consternat de declaraţiile oferite de antrenorul Academicii Clinceni, Ionuţ Chirilă, după ce echipa din Ilfov a pierdut cu 5-0 în faţa Universităţii Craiova.

Cornel Dinu, despre Ionuţ Chirilă: "Cine-l ia în serios?"

Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, formaţia Academica Clinceni, în etapa a XII-a a Ligii I. După finalul partidei din Bănie, Ionuţ Chirilă a insistat asupra primelor 15 minute, în care consideră că echipa sa a dominat şi că a jucat excelent. 

Reacţia lui Cornel Dinu a venit imediat: "A văzut alt meci. El. Nu e el de vină. De vină este... La Clinceni a fost o aşezare serioasă. Prin 1940-1941 era un aeroport al aviaţiei germane, iar acum e un curent de care se bucură Chirilă. Acum e o aşezare liberală. Liberalism e ce face, ce vorbeşte, nu ştiu cum puteţi să-l ascultaţi. E un delir ce vorbeşte, dar nu e el de vină...", a declarat fostul antrenor al lui Dinamo pentru Telekom Sport. 

Cornel Dinu l-a dat exemplu pe Laurenţiu Reghecampf pentru declaraţiile de după meci şi a susţinut că plecarea lui Ilie Poenaru de la Academica Clinceni e o greşeală. 

"Uitaţi-vă la diferenţa dintre Reghecampf... Câtă precizie, exactitate în ce spune şi turuiala asta a antrenorului Clinceniului. O mare greşeală e schimbarea lui Poenaru. Să te apuci să spui că ai jucat fantastic 15 minute, înseamnă că nu te-ai uitat la meci. Nu poţi să te duci să joci la Craiova şi să joci, nu ştiu dacă poţi spune ostentativ, într-un 4-4-2 deschis, care duce la un raport al ocaziilor de 11-2 pentru Craiova. Cine-l ia în serios (n.r. - pe Ionuţ Chirilă)?", a mai spus expertul Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: cornel dinuionut chirilauniversitatea craiovauniversitatea craiova academica clinceni 5-0 

viewscnt
Articole similare