Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă l-a scos la pauza duelului cu UTA şi continuă să-l atace dur în public: ”E al patrulea meci când a curăţat jocul”

Ionuţ Chirilă l-a scos la pauza duelului cu UTA şi continuă să-l atace dur în public: ”E al patrulea meci când a curăţat jocul”

Academica Clinceni

Comentarii

UTA a reuşit să se impună în deplasarea de la Clinceni, scor 3-0, astfel că antrenorul Ionuţ Chirilă l-a găsit vinovat pe portarul Dobre.

De când cu plecările în masă de la Clinceni din vară, lui Ştefan Dobre i s-a prezentat o şansă incredibilă. Tânărul portar s-a trezit cu oportunitatea de a deveni titular în Liga 1, însă şansa sa pare deja ratată după prestaţia din ultimul meci, împotriva UTA-ei.

Goalkeeper-ul ilfovenilor a fost de vină la cel puţin unul dintre cele trei goluri încasate şi a fost scos la pauza meciului. În urma fluierului final, antrenorul său l-a găsit vinovat şi i-a transmis că va fi nevoit să ia o pauză în urma unor noi gafe.

Ionuţ Chirilă l-a scos la pauza duelului cu UTA şi continuă să-l atace dur în public

Chirilă şi-a continuat apoi discursul prin a afirma că diferenţa a fost făcută de opţiunile pe care le aveau cele două echipe în atac şi în poartă, dăcându-l iar praf pe tânărul portar al Academicii.

Nu cred că am fost cu nimic sub UTA azi, decât la două capitole, atacanţi şi portari. Un atacant ca Hora, care a lovit o minge în stil de Van Basten, mare jucător. Noi jucăm cu atacanţi improvizaţi şi e al patrulea meci când acest copil a curăţat efectiv jocul. L-am înlocuit pentru că nici nu mai există nici mental, nici... nu mai există”, a declarat Ionuţ Chirilă.

Afla mai multe despre: academica clinceniionuţ chirilăclinceni utaştefan dobre 

viewscnt
Articole similare