Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă le pune condiţii patronilor din România pentru a reveni în antrenorat: "Balanţa să fie egală"

Ionuţ Chirilă le pune condiţii patronilor din România pentru a reveni în antrenorat: "Balanţa să fie egală"

Superliga

Comentarii

Ionuţ Chirilă nu abandonează antrenoratul. În iarnă a plecat de la Academica Clinceni şi nu vrea să mai întâlnească situaţia de la echipa din Ilfov.

Ce vrea Ionuţ Chirilă pentru a accepta un post de antrenor

Antrenorul îşi doreşte "condiţii umane", chiar dacă nu cere un buget mare la echipă. În plus, va acorda lotului o atenţie sporită. 

„Aş mai antrena în România. Dar să beneficiez de condiţii umane, cu bani nu foarte mulţi, pentru că trebuie să şi produci bani, nu doar să cheltui. Eu cred că am ajuns la maturitatea la care să conduc o echipă la care balanţa cheltuielilor să fie egală.

Aberaţiile şi sumele din fotbalul românesc duc la situaţia în care am ajuns. Faptul că noi aducem jucători expiraţi pe care nu-i mai vrea nimeni în lume, ocupând locul unor jucători talentaţi se repercutează către echipele naţionale. Care de 20 de ani nu se mai califică la un Campionat Mondial. Noi nu construim jucători. Şi o să ajungem să naturalizăm. Cum s-a întâmplat cu Camora.

Jucătorii tineri români rămân la stadiul de speranţe, pentru că nu sunt antrenaţi la nivel înalt. Trebuie să exporţi jucători la 19-20 de ani ca să revină la 22 de ani la naţională”, a declarat Ionuţ Chirilă, conform Realitateasportiva.net.

Ionuţ Chirilă este un antrenor care insistă asupra creşterii fotbaliştilor români şi s-a lăudat adesea cu generaţiile pe care le-a avut pe mână, precum cea de la Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna.

La cele două echipe a reuşit să propulseze fotbalişti precum: Neluţ Roşu, Florin Purece, Victor Râmniceanu, Cătălin Hîldan, Mihai Tararache, Florentin Petre, Cezar Dinu, Laurenţiu Lică sau Popistaşu.

Ultima dată, Ionuţ Chirilă a antrenat-o pe Academica Clinceni, de unde a plecat cu scandal.

Afla mai multe despre: ionuţ chirilă 

viewscnt
Articole similare