Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă pune tunurile pe Adrian Mihalcea: "Spunea că Rednic e mai iubit în 'Ştefan cel Mare' decât el. Ce cauţi să vorbeşti despre Rednic?"

Ionuţ Chirilă pune tunurile pe Adrian Mihalcea: "Spunea că Rednic e mai iubit în 'Ştefan cel Mare' decât el. Ce cauţi să vorbeşti despre Rednic?"

Dinamo București

Comentarii

Adrian Mihalcea e acuzat de Ionuţ Chirilă că nu-i poate motiva pe fotbaliştii lui Dinamo, în lupta pentru evitarea retrogradării. Chirilă i-a arătat tehnicianului unde greşeşte, în interiorul vestiarului.

VIDEO | Dinamo - Poli Iaşi 1-1 (Sorescu 10-pen. / A. Cristea 85)

Formaţia Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a noua a play-out-ului Ligii I, iar Ionuţ Chirilă a avut un discurs dur la adresa tehnnicianului "câinilor". 

Adrian Mihalea a fost judecat pentru modul în care gestionează situaţia cu jucătorii. De asemenea, Ionuţ Chirilă l-a taxat şi pentru declaraţia antrenorului legată de Mircea Rednic, fostul antrenor al "câinilor" şi ultimul care a adus titlul la Dinamo: 

”Mihalcea e la început, a avut şi problema cu pandemia, dar mi se pare blazat. Îi trebuie timp, dar echipa asta trebuie să crească. După victoria de la Clinceni, Dinamo a stagnat ca joc. Mihalcea trebuie să demonstreze că ştie să construiască o echipă şi că ştie să transforme nişte jucători din perspective în certitudini. Acest lucru trebuie făcut de oameni care au demonstrat că ştiu să facă acest lucru.

(...) N-am înţeles discursul lui. Spunea abătut că Rednic e mai iubit în 'Ştefan cel Mare' decât el. Ce cauţi să vorbeşti despre Rednic? Tu trebuie să-i aduci pe jucători într-o stare de excitaţie nervoasă în care să spargă vestiarul cu picioarele şi să iasă ca nişte kamikaze de acolo. Tu trebuie să imprimi mentalitatea de învingător jucătorilor. Tu eşti antrenorul lui Dinamo, ai hăţurile lui Dinamo, nu vii cu astfel de declaraţii! Nu faci niciodată aşa ceva!”, a spus Ionuţ Chirilă, la Gsp Live.

Afla mai multe despre: ionut chiriladinamoadrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare