Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă s-a asigurat că se face auzit. Ce comparaţie zdrobitoare a făcut: "Atât putem face. Ei au al doilea buget din România"

Ionuţ Chirilă s-a asigurat că se face auzit. Ce comparaţie zdrobitoare a făcut: "Atât putem face. Ei au al doilea buget din România"

Academica Clinceni

Comentarii

Antrenorul Academicii Clinceni, Ionuţ Chirilă, a făcut o comparaţie zdrobitoare între echipa sa şi Sepsi, după meciul pierdut în faţa echipei din Sfântu Gheorghe.

Ionuţ Chirilă, după încă o înfrângere în Liga 1

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1.

"E un rezultat normal, e diferenţa de valoare între jucătorii noştri şi ai lor. Când ai rezerve ca Golofca sau Aganovic, spune totul. Cred că are al doilea buget din România, cu organizare administrativă în primele trei, care vizează play-off-ul. Are forţă de joc, iar diferenţa dintre linia lor de mijloc, de clasă mare, şi al nostru a fost mare. Sepsi e o echipă sudată şi care va spune multe în campionatul ăsta. 

Până la perioada de transferuri, noi atât putem face. Am luat echipa cu o selecţie nu pe o filosofie câştigătoare şi încercăm să exploatăm tot ce se poate cu aceşti jucători. E o diferenţă mare între noi şi Sepsi, mare, de lot, ca organizare de club, ca stabilitate, ca organizare de joc. E greu ca Sepsi să nu intre în play-off. 

N-am înţeles de ce s-au oprit la.. A fost amatorism la golul al doilea acolo, când au crezut că a ieşit mingea în out. Golul secund nu-l luam. Unii dintre jucătorii noştri şi-au arătat limitele. Nu e uşor să contruieşti o echipă în două luni", a declarat Ionuţ Chirilă. 

În clasamentul Ligii 1, Sepsi se află pe locul 10, cu 17 puncte, în timp de Academica ocupă ultima poziţie, cu doar 4 puncte. Lider este CFR Cluj, care are 39 de puncte şi un joc mai puţin.

Afla mai multe despre: ionut chirila 

viewscnt
Articole similare