Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă vrea s-o antreneze pe FCSB: ”Fac credit de 500.000 de euro” Cum îl cucereşte pe Gigi Becali: ”Joc 4-4-2, trec în 3-5-2, în 4-2-3-1, apoi în 4-5-1”

Ionuţ Chirilă vrea s-o antreneze pe FCSB: ”Fac credit de 500.000 de euro” Cum îl cucereşte pe Gigi Becali: ”Joc 4-4-2, trec în 3-5-2, în 4-2-3-1, apoi în 4-5-1”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este în căutare de antrenori, iar Ionuţ Chirilă se autopropune la FCSB. Tehnicianul e gata să facă un credit de 500.000 de euro, bani pe care i-ar da lui Becali în cazul în care nu ar lua titlul.

Ionuţ Chirilă n-a mai antrenat de câţiva ani în Liga I, dar e convins că poate cuceri titlul cu FCSB. Aşteaptă doar un semn de la Gigi Becali şi e dispus să plătească o sumă uriaşă dacă nu-şi va îndeplini obiectivul.

”Semnez şi garantez! Dacă sunt antrenor la Steaua, garantez cu credit la bancă, cu credit colateral de 500.000 de euro, că iau titlul. Dacă îmi dă echipa, fac credit colateral la o bancă. Dacă pierd titlul, Gigi poate să-mi ia banii, iar eu îi restitui toate salariile.

Un antrenor care ajunge la Steaua trebuie să treacă anumite etape: copii, juniori, echipă naţională de juniori, 3-4 echipe de Liga 2, echipă naţională de tineret şi 3-4 echipe de Liga 1. Aşa cum am făcut-o eu. Au făcut şi alţii, nu mulţi. Aşa ajungi la maturitatea de a gestiona un club ca Steaua.

Şţii care a fost greşeala de la FCSB? Gigi să înţeleagă că echipa face jucătorii, nu invers. La FCSB mereu s-a făcut o selecţie întâmplătoare.

Eu aş vrea să joc 4-4-2, să trec în 3-5-2, după aceea în 4-2-3-1 şi în 4-5-1. De ce ? Nu poţi împotriva Voluntariului cum joci contra Craiovei şi nu poţi juca împotriva CFR-ului cum joci cu Dinamo. Steaua trebuie să devină o echipă polivalentă, la care poţi schimba din mers sistemul de joc”, a spus Ionuţ Chirilă, la GSP LIVE.

Afla mai multe despre: chirilafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare