Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Cojocaru, după „dubla” reuşită cu Universitatea Craiova: „E doar începutul!”

Ionuţ Cojocaru, după „dubla” reuşită cu Universitatea Craiova: „E doar începutul!”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a câştigat duelul cu Universitatea Craiova, scor 2-1, în Superliga României.

Reacţia lui Ionuţ Cojocaru după victoria cu Universitatea Craiova

După meci, tânărul atacant a oferit prima reacţie şi spune că „dubla” din Bănie este doar începutul pentru el.

„Mă simt foarte bine, mă bucur pentru realizările mele şi cred că am făcut un joc colectiv foarte bun, am făcut presiune în prima repriză şi mă bucur că am reuşit să învingem azi.

Din academie vin, sunt de mic acolo, mă bucur că domnul Hagi îmi dă încredere şi că eu i-am răsplătit-o astăzi. Toată lumea m-a susţinut, mi-a spus că sunt foarte talentat, că trebuie să muncesc mult mai mult în fiecare zi.

Noi vrem să luăm fiecare meci în parte şi cred că victoria asta ne ţine în cursă pentru Europa. Am rămas calmi, concentraţi şi cred că asta a fost secretul. E doar începutul, vor urma mai multe reuşite cu siguranţă”, a declarat Ionuţ Cojocaru după meci.

Alex Mitriţă, reacţie sinceră după înfrângerea cu Farul: „E un sezon pe jumătate ratat!” Ce a spus despre oferta de la FCSB

„Suntem foarte trişti în această seară. Ne doream enorm cele 3 puncte. Veneam după două înfrângeri, dar atât s-a putut în această seară. Am simţit la gleznă ceva, sper să nu fie foarte grav. Îmi doresc să fiu apt la fiecare meci.

Nu ne doream înfrângerea cu FCSB şi mental nu suntem foarte ok. Se vede acest lucru. Mai sunt meciuri de jucat şi trebuie să ne batem la podium. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu noi în această seară. Trebuie să analizăm foarte bine. Ne doream cele 3 puncte, dar din păcate în această seară nu s-a putut.

E un sezon pe jumătate ratat, dar obiectivul nostru e să prindem podiumul şi trebuie să tragem tare. Le mulţumesc celor de la FCSB pentru vorbele frumoase, dar gândul meu este doar la această echipă şi nu voi pleca niciodată la FCSB”, a declarat Alex Mitriţă după meci.

Afla mai multe despre: ionut cojocarufaruluniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare