Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Larie şi-a pus o dorinţă la început de an! Mesajul căpitanului de la Farul

Ionuţ Larie şi-a pus o dorinţă la început de an! Mesajul căpitanului de la Farul

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa are obiective îndrăzneţe pentru anul 2024!

Mesajul lui Larie: ”Asta îmi propun pentru 2024”

Ionuţ Larie a declarat că pentru el a fost cel mai bun an din carieră. În 2023, apărătorul a câştigat singurul titlu de campion din carieră.

Într-un interviu pentru site-ul oficial al echipei lui Gică Hagi, stoperul în vârstă de 37 de ani a vorbit şi despre anul 2023, dar şi despre lista de dorinţe din 2024. Farul e pe locul 6 în clasamentul Superligii. 

"Suntem bucuroşi, a fost cel mai bun an din carieră, am devenit campioni şi am adus multe bucurii pentru fanii constănţeni. Experienţă europeană benefică pentru club, nu eram obişnuiţi an de an să fie aşa, au fost meciuri foarte grele, din păcate nu ne-am calificat în grupe, dar ne-am prezentat onorabil pentru că am avut doar două înfrângeri şi şase victorii. 

Lupta pentru play-off e mai echilibrată şi mai grea ca niciodată. Sper să fim în play-off, cred că e un obiectiv realizabil. Vacanţa trece imediat, o petrec acasă cu familia. Avem şi program de vacanţă, nu vom sta să ne odihnim prea mult. Dar asta e meseria, atât timp cât suntem sănătoşi, o facem din plăcere. 

Îmi propun să fiu sănătos, în ultima perioadă am avut parte de câteva accidentări. Sperăm să ne îndeplinim obiectivele. Anul ăsta am demonstrat că putem realiza orice şi sper să continuăm cu multe succese.

Le urez fanilor La Mulţi Ani şi să fie alături de noi şi la bine, şi la greu", a declarat Ionuţ Larie, într-un interviu pentru site-ul oficial al clubului Farul Constanţa. 

Echipa lui Gheorghe Hagi se află în acest moment pe locul şase cu 30 de puncte, după 21 de etape desfăşurate în primul eşalon al României. În consecinţă, Farul Constanţa a înregistrat până acum opt victorii, şase rezultate de egalitate şi şapte înfrângeri.

Afla mai multe despre: ionuţ lariefarulhagi 

viewscnt
Articole similare