Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Lupescu a analizat situaţia de la Dinamo: "S-au făcut multe greşeli"

Ionuţ Lupescu a analizat situaţia de la Dinamo: "S-au făcut multe greşeli"

Dinamo București

Comentarii

Se anunţă o nouă perioadă agitată la Dinamo Bucureşti. Continuă schimbările pe toate planurile în "Ştefan cel Mare", iar ultimul care a plătit este Mircea Rednic.

Ionuţ Lupescu a analizat situaţia de la Dinamo: "S-au făcut multe greşeli" 

Mircea Rednic (59 de ani) a fost dat afară de la Dinamo după parcursul dezastruos al echipei.

Bilanţul înregistrat la cârma lui Dinamo s-a dovedit fatal pentru Mircea Rednic. Antrenorul a obţinut o singură victorie pe banca lui Dinamo, 1-0 cu Chindia, in rest 3 remize şi 8 eşecuri. „Câinii” sunt penultimii în Liga 1, loc direct retrogradabil, cu doar 12 puncte!

"Dacă stai şi te gândeşti in utlimii ani la câteva greşeli s-au făcut, e normal că o dată şi o dată să ajungi acolo şi să chiar să fie riscul să retrogradezi. 

Strict profesional rezultatele nu l-au ajutat pe Mircea Rednic, dar au fost mult mai multe lucruri interne acolo. Diferite găşti, nimeni nu a ştiut să gestioneze perioada aceasta, să nu unească, toată lumea a dezbinat şi iată că sunt acolo unde sunt. 

(n.r. să urmeze modelul Rapidului?) Nu trebuie neapărat. Trebuie nişte oameni competenţi care chiar ştiu ce trebuie făcut, care ar trebui să vină din fotbal că Dinamo a avut destui oameni in aceşti 20 de ani aşa zis bussines man veniţi din afară din păcate au gesitonat foarte prost totul la Dinamo. Ar trebui să dam credit şi foştilor jucător, ei cel puţin ştiu ce inseamnă fotbalul", a declarat Ionuţ Lupescu. 

Afla mai multe despre: dinamoionut lupescumircea rednic 

viewscnt
Articole similare