Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Lupescu a intrat în mediul online. Şi-a făcut un cont de Facebook. Care a fost primul mesaj postat!

Ionuţ Lupescu a intrat în mediul online. Şi-a făcut un cont de Facebook. Care a fost primul mesaj postat!galerie foto

FRF

Comentarii

Favoritul numărul unu la şefia FRF, Ionuţ Lupescu, şi-a creat recent un cont de Facebook, pentru a fi mai aproape de iubitorii sportului.

”Sunt Ionuţ Lupescu şi fotbalul este viaţa mea. Este raţiunea mea de a fi. Fotbalul mi-a modelat viaţa şi mi-a ghidat alegerile. Face parte din ADN-ul meu din momentul în care m-am născut. Moştenirea transmisă de tatăl meu este cea care dă sens existenţei mele.

După o carieră de peste 30 de ani în fotbal ca jucător, antrenor, director al FRF şi director tehnic al UEFA, cred că este momentul să dau înapoi fotbalului românesc o mică parte din tot ceea ce mi-a oferit. Am decis să îmi pun la bătaie toate cunoştinţele, experienţa şi aptitudinile dobândite de-a lungul anilor, pentru a salva fotbalul românesc de la retrogradare.

Îmi doresc ca această pagină să fie o platformă publică unde veţi primi cele mai noi informaţii despre programul meu, agenda de întâlniri, mesajele si deplasările din campania pentru preşedintia FRF. Voi menţine această pagină activă şi dupa alegeri, deoarece eu cred ca Preşedintele FRF trebuie să comunice permanent. Tot aici vă invit să îmi trimiteţi mesajele voastre, cărora voi încerca să le răspund cât mai prompt.

Nu va fi uşor, însă sunt sigur că împreună avem forţa să redăm fotbalului românesc gloria pe care o merită.”, a scris Ionuţ Lupescu pe contul său de Facebook.

Afla mai multe despre: ionut lupescufrfalegeri 

viewscnt
Articole similare