Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Lupescu duce lipsa unei echipe pe care să o susţină la Euro: ”Nu am nicio favorită, favorita mea e acasă”. Ce spune de ultimul meci de la Bucureşti

Ionuţ Lupescu duce lipsa unei echipe pe care să o susţină la Euro: ”Nu am nicio favorită, favorita mea e acasă”. Ce spune de ultimul meci de la Bucureşti

EURO 2020

Comentarii

Ionuţ Lupescu a discutat despre Campionatul European, lipsa României de la turneu şi ultima partidă ce se va juca la Bucureşti, optimea Franţa - Elveţia.

Ionuţ Lupescu a călătorit cu România la patru turnee final, între anii 1990 şi 2000, şi a făcut peste 70 de apariţii pentru echipa naţională. Membru al generaţiei de aur, fostul mijlocaş a participat şi s-a bucurat de cele mai frumoase momente ale selecţionatei noastre, dar nu o mai poate face acum.

Cu ”tricolorii” absenţi de la un turneu jucat şi la Bucureşti, Lupescu a dezvăluit că nu susţine nicio echipă la Euro. Pe Arena Naţională joacă în schimb Franţa şi Elveţia, în ce are să fie a şasea optime de la Campionatul European. Iar fostul internaţional român îi vede favoriţi pe francezi la accederea în sferturi.

Ionuţ Lupescu duce lipsa unei echipe pe care să o susţină la Euro

”Acum începe adevăratul Euro. Sigur că Franţa e favorită (n.r. în faţa Elveţiei). Dar până în prezent nici ei nu şi-au găsit ritmul de joc. Şi cred că nici selecţionerul nu a găsit formula ideală. Eu cred că au şanse mai mari dar totul e posibil.

Nu mă aşteptam la evoluţia echipei Turciei cu toate că au un lot foarte bun de jucători, nu ştiu de ce n-a mers treaba. Eu am văzut Ungaria şi la meciul cu Franţa şi sigur că e o diferenţă de valoare.

Dar ca echipă stau foarte bine şi muncesc unul pentru altul, 120% nu 100% şi cred că au avut o dorinţă foarte mare. Este şi o emulaţie foarte mare în Ungaria acum vis a vis de echipa naţională.

Nu am nicio favorită, favorita mea e acasă din păcate, asta e”, a declarat Ionuţ Lupescu.

Afla mai multe despre: euro 2020ionuţ lupescuromâniaechipa naţională 

viewscnt
Articole similare