Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Lupescu este dispus să se implice la Dinamo: „Doar să scăpăm de Cortacero” + Reproş la adresa autorităţilor române: „Aş fi vrut să fie mai serioase”

Ionuţ Lupescu este dispus să se implice la Dinamo: „Doar să scăpăm de Cortacero” + Reproş la adresa autorităţilor române: „Aş fi vrut să fie mai serioase”

Superliga

Comentarii

Dinamo a reuşit să se salveze de la retrogradare în actual sezon de Liga I.

Ionuţ Lupescu este dispusă să se implice la Dinamo: „Doar să scăpăm de Cortacero” + Reproş la adresa autorităţilor române: „Aş fi vrut să fie mai serioase”

Fără bani şi fără patron, echipa din Ştefan cel Mare se pregăteste de un nou sezon greu.

Pablo Cortacero, cel care a cumpărat Dinamo de la Ionuţ Negoiţă, tot anunţă că va reveni la echipă cu investiţii mari, însă venirea spaniolului se tot amână.

Ionuţ Lupescu, membru DDB, a vorbit despre probleme din Ştefan cel Mare şi speră să se găsească cât mai repede o variantă pentru a salva clubul şi a aduce linişte!

„Şi eu sunt suporter şi eu fac parte din DDB. Problema este destul de simpla şi complicată în acelaşi timp, în sensul că trebuie să se ştie foarte bine care este structura corectă a acţionariatului. Nu este posibil că cineva care are 72% sa plătească 500.000 de euro, iar DDB-lu, care am dat aproape 2 milioane să avem 20%. Nu este normal! 

Toată lumea este nemulţumita de aşa-zişii investitori sau patronii proprietari spanioli, care au adus haos la club. Din cauza lor urmează sa fie făcute plăti pentru foştii jucători care au fost la Dinamo, în special spanioli, deci datoriile vin, asta este marea problemă”, a declarat Lupescu pentru sport.ro.

„Toată lumea vrea să scape de Cortacero. Dacă e, cumpăr eu cu alţi 2,3 colegi de ai mei”

Lupescu l-a menţionat şi pe Cortacero în înterviu. 

„Toată lumea vrea sa scăpam de Cortacero. Dacă omul vinde, suntem destui care putem să cumpăram acţiunile. Dacă e, cumpăr eu cu alţi 2,3 colegi de ai mei. Cu siguranţa găsim, nu asta e problemă, problema este că nu putem fi investitori, una este să fii proprietar şi învestitor. Dacă acest om ar vinde acţiunile, atunci am fi oameni care au jucat la Dinamo să fie proprietari împreuna cu DDB-ul.

Ca societate, Dinamo ar fi mult mai credibilă pentru un învestitor sau pentru sponsori şi aşa mai departe. Noi încercam în continuare să fim cât mai mulţi, spun noi că şi eu sunt parte de acolo. Sunt sigur că putem să trecem şi de bariera de 20.000 de spectatori, socios. După aceea va trebui să găsim o conducere executivă.

Ai nevoie de o persoană sau comitet responsabil pentru partea tehnică a clubului, o altă persoană care să fie pe partea economică. Nu-ţi trebuie oameni foarte mulţi, ci oameni competenţi.

Reproş pentru autorităţile române

Tu angajezi şi după te trezeşti că te dau în judecată, aş fi vrut ca autorităţile române să fie mult mai serioase, mult mai drastice când e vorba de un brand, în special când vin persoane din afara ţării să cumpere un club. Trebuie să fie verificaţi de Federaţie, de Ligă, de autorităţile naţionale, cât de credibilă este această societate sau persoană respectivă, sau în cazul nostru off-shore-uri, de aici a plecat totul de la bun început.

Sper să se găsească o soluţie, acest personaj să dorească să scape de cei 72%. Suntem destui care putem sa luăm procentele, problema este că nu putem fi investitori", a spus fostul mare jucător a lui Dinamo pentru sport.ro. 

Afla mai multe despre: dinamoionut lupescupablo cortacero 

viewscnt
Articole similare