Experiențe împreună.
You are here:

Ionuţ Lupescu îi răspunde lui Burleanu: "Sunt foarte multe diversiuni, că vreau să schimb, că vreau să nenorocesc pe toată lumea!"

Ionuţ Lupescu îi răspunde lui Burleanu: "Sunt foarte multe diversiuni, că vreau să schimb, că vreau să nenorocesc pe toată lumea!"

Echipa națională

Ionuţ Lupescu, principalul contracandidat al lui Răzvan Burleanu, a oferit ultimele informaţii despre campania pe care o duce înainte de alegerile de la FRF.

"Reacţiile sunt foarte bune. Oamenii participă la discuţii, îşi doresc o schimbare şi îmi dă mie încredere că am luat decizia corectă de a reveni în fotbalul românesc. Eu încerc să-i cunosc pe cei pe cre i-am întâlnit. Pe jumătate dintre ei îi cunosc, pe ceilalţi nu.

Sunt foarte multe diversiuni, că vreau să schimb, că vreau să nenorocesc pe toată lumea, dar după ce mă întâlnesc îmi spun că le-am schimbat impresia. Cred că i-am convins într-o mare măsură. În mare parte m-am întâlnit cu toţi, în proporţie de 98%. Am acoperit sudul şi vestul României, după care ne vom ocupa de Ardeal", a declarat Lupescu la ProSport LIVE.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.