Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Lupescu, reacţie dură după rezultatele dezastruoase ale echipei naţionale: ”N-am jucat nimic, mai ales cu Islanda şi Norvegia”

Ionuţ Lupescu, reacţie dură după rezultatele dezastruoase ale echipei naţionale: ”N-am jucat nimic, mai ales cu Islanda şi Norvegia”

Echipa națională

Comentarii

Ionuţ Lupescu este de părere că Mirel Rădoi ar fi trebuit să aştepte să acumuleze mai multă experienţă, înainte de a accepta să preia echipa naţională. Fostul mare internaţional acuză actuala conducere a FRF pentru prăbuşirea echipei naţionale.

Cu Mirel Rădoi pe bancă, naţionala României nu a avut cele mai fericite rezultate. ”Tricolorii” au pierdut ultimele trei partide, dintre care, cea mai importantă, întâlnirea cu Islanda, din barajul pentru EURO 2020. În rest, România a fost învinsă de Norvegia şi de Austria, în grupele Ligii Naţiunilor. Ionuţ Lupescu, fost candidat la şefia FRF, spune că jocul naţionalei a suferit grav şi reacţiile critice sunt justificare:

”(Ar fi oportună acum despărţirea de Rădoi?) La echipa naţională se aşteaptă mereu rezultate. Dacă pierzi trei meciuri vrei să te aplaude lumea? Problema e cum câştigi sau cum pierzi. Iar la acest capitol răspunsul e că n-am jucat nimic, mai ales cu Islanda şi Norvegia. E păcat că i se întâmplă asta unui tehnician tânăr. Potrivit ar fi fost ca, înainte să urce pe banca primei reprezentative, să aibă o experienţă mai mare la tineret, două-trei mandate, sau să antreneze pe la cluburi un timp. Cred că s-a simţit lipsa lui de experienţă”, a declarat Ionuţ Lupescu pentru gsp.ro.

Ionuţ Lupescu: ”N-am absolut nimic cu Mirel Rădoi”

Ionuţ Lupescu a ţinut să precizeze că aceste comentarii pe care le-a făcut despre echipa naţională nu au fost provocate o eventuală relaţie tensionată cu Mirel Rădoi. Ba dimpotriva. Lupescu spune că rezultatele slabe din această perioadă nu pot fi puse în cârca lui Mirel Rădoi.

”(Lumea va spune acum că ai de reglat nişte vechi poliţe cu Rădoi, de la naţională) Ce să am cu Rădoi? N-am absolut nimic! Chiar îmi pare rău pentru ce i se întâmplă. Problema e că n-a ştiut să aleagă momentul potrivit pentru a prelua naţionala mare. De fapt, eu nu văd prea multă vină la Rădoi, cât văd la cei care l-au numit şi i-au dat echipa pe mână. Sunt oameni care nu ştiu să analizeze ce înseamnă o selecţionată, cum se gestionează o campanie de European sau de Mondial, cu ce se mănâncă un turneu final”, a mai spus Lupescu.


 

Afla mai multe despre: ionut lupescu 

viewscnt
Articole similare