Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Lupescu, savuros despre Lucescu! "Wenger seamană cu nea Mircea, că Wenger e mai tânăr". Punctul comun al celor doi EXCLUSIV

Ionuţ Lupescu, savuros despre Lucescu! "Wenger seamană cu nea Mircea, că Wenger e mai tânăr". Punctul comun al celor doi EXCLUSIV
Comentarii

Marele internaţional român Ionuţ Lupescu l-a comparat pe Mircea Lucescu cu Arsene Wenger. "Kaiserul" a găsit punctul comun al celor doi antrenori importanţi.

Ionuţ Lupescu, despre Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a câştigat primul titlu cu Dinamo Kiev, după ce a scris istorie la Şahtior Doneţk: "Până se satură el (n.r. - va câştiga trofee). Deşi eu nu cred că se va sătura niciodată, de fotbal şi nici nu poate să stea departe de fotbal. Eu sunt trecut prin asemenea lucruri (n.r. - referitor la ultraşii care-l contestă pe Dinamo Kiev), dar el este şi mai tăbăcit prin asemenea lucruri. Sigur că e un lucru neplăcut şi, când vezi că o mână de oameni, că până la urmă nu sunt toţi suporterii de la Dinamo Kiev, care o ţin pe a lor... Însă răspunsul mai bun pe care l-a dat nea Mircea nu există. În opt luni de zile să câştigi supercupa, să te califici în Champions League, să mergi în Europa League în sferturi, să câştigi campionatul cu patru etape înainte... În toată cariera lui n-a reuşit să aibe un aşa de mult succes într-un timp atât de scurt", a declarat Ionuţ Lupescu pentru Telekom Sport.  

"Wenger seamană cu nea Mircea Luescu"

Ionuţ Lupescu a făcut o comparaţie savuroasă între Mircea Lucescu (75 de ani) şi Arsene Wenger (71 de ani). Antrenorul român e pe locul secund într-un top al trofeelor câştigate, cu 32, după Sir Alex Ferguson, în timp ce Arsene Wenger e pe 10, cu 21 de trofee.

"Nea Mircea poate seamnănă mai mult sau Wenger seamană cu nea Mircea, că Wenger e mai tânăr decât nea Mircea. În ceea ce înseamnă principiu în fotbal şi cum văd ei fotbalul, şi în special de a creşte echipe. 

Alex Ferguson este poate pentru mine cel mai mare în viaţă, pentru că a avut o influenţă atât de mare la Manchester United şi s-a dovedit că, atunci când a plecat el, cu toate că au făcut bani mult mai mulţi decât pe timpul lui, echipa şi-a pierdut identitatea. Au început să cumpere jucători cu 100 şi ceva de milioane, când Ferguson vindea jucători cu 100 de milioane. Cum era ronaldo dacă îţi aduci aminte", a mai spus fostul internaţional român. 

  • Echipele antrenate de Mircea Lucescu: Corvinul Hunedoara, naţionala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid Bucureşti, Inter Milano, Galatasaray, Besiktas, Şahtior, Zenit, naţionala Turciei şi Dinamo Kiev. 
  • Echipele antrenate de Arsene Wenger: Cannes, Nancy, Monaco, Nagoya Grampus, Arsenal. 

Afla mai multe despre: mircea lucescuionut lupescudinamo kievarsene wenger 

viewscnt
Articole similare