Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Lupescu şi-a ales favorita în finala Ligii Campionilor. Care sunt argumentele ”Kaizerulului”

Ionuţ Lupescu şi-a ales favorita în finala Ligii Campionilor. Care sunt argumentele ”Kaizerulului”
Comentarii

Ionuţ Lupescu, fost mare internaţional român, a prefaţat confruntarea din finala Ligii Campionilor dintre PSG şi Bayern Munchen.

Lupescu ştie foarte bine fotbalul din Germania. În cariera sa a evoluat pentru Bayer Leverkusen, între 1990 şi 1996, şi pentru Borussia Mönchengladbach, între 1996 şi 1998.

Omul cu 74 de selecţii în naţionala României o vede pe Bayern drept principală favorită. ”Kaizerul” mizează pe tradiţia europeană a nemţilor şi pe experienţa unor jucători din lot care au câştigat finala UCL din 2013. 

”Bayern este cu siguranţă mare favorită în această finală! PSG nu m-a impresionat până acum, doar în ultimul meci a confirmat. În plus, Bayern a fost la înălţime cu Barcelona, are o tradiţie mult mai mare în Europa faţă de francezi, dar în lot mai sunt şi jucători care au câştigat Liga Campionilor în 2013, deci un mare avantaj. Gândiţi-vă ce s-a întâmplat în meciul dintre Sevilla şi Inter. Italienii n-au mai ajuns de mult într-o finală şi s-a văzut asta, în timp ce Sevilla are o adevărată tradiţie în Europa League şi cred că asta a contat mult, chiar dacă jucătorii s-au tot schimbat.”, a declarat Ionuţ Lupescu, conform ProSport.

Afla mai multe despre: ionut lupesculiga campionilorbayernpsg 

viewscnt
Articole similare