Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Luţu, umilit în direct de Gigi Becali. L-a chemat să strângă gunoiul de pe jos: ”Vino aici, că luăm amendă”. Cum a reacţionat fostul mijlocaş. VIDEO

Ionuţ Luţu, umilit în direct de Gigi Becali. L-a chemat să strângă gunoiul de pe jos: ”Vino aici, că luăm amendă”. Cum a reacţionat fostul mijlocaş. VIDEO

Superliga

Comentarii

Gigi Becali l-a umilit în direct pe Ionuţ Luţu, după ce l-a chemat să strângă nişte hârtii rupte pe care le-a aruncat pe jos.

Patronul FCSB a fost astăzi la sediul LPF, înainte de Adunarea Generală, pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de măsurile luate de Comitetul Executiv al FRF. Printre ele, schimbarea sistemului competiţional al Ligii 1, cu 16 echipe. Becali susţine că FRF ar fi trebuit să renegocieze şi contractul pentru drepturile TV.

Ionuţ Luţu, umilit în direct de Gigi Becali

În cadrul conferinţei de presă, patronul FCSB a rupt mai multe coli A4, le-a aruncat pe jos şi le-a călcat în picioare. Gigi Becali l-a chemat apoi pe Luţu să strângă hârtiile de pe jos: ”Luţulee, vino aici şi strânge, că ne dă DNA-ul amendă că n-am făcut curăţenie în faţa... Da? Ne dă amendă”, a strigat patronul FCSB către fostul fotbalist.

Umilit în direct de Gigi Becali, Luţu a fost salvat de un angajat LPF

Fostul mijlocaş vorba la telefon în momentul în care Gigi Becali i-a dat ordin să strângă hârtiile, a zâmbit şi n-a luat prea mult în seamă ordinul primit de la Gigi Becali. Luţu a fost ”salvat” de un angajat LPF, care a venit cu o mătură şi a adunat hârtiile.

Afla mai multe despre: ionut lutu 

viewscnt
Articole similare