Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Nedelcearu, aşteptat în Serie A din vară. Are o ofertă pe masă. "În Serie A, nu rezişti prea mult dacă nu eşti serios 100%"

Ionuţ Nedelcearu, aşteptat în Serie A din vară. Are o ofertă pe masă. "În Serie A, nu rezişti prea mult dacă nu eşti serios 100%"

Stranieri

Comentarii

Fundaşul român Ionuţ Nedelcearu are toate şansele de a ajunge în Serie A în vară, acolo unde Brescia îl aşteaptă cu braţele deschise. Singura condiţie este aceea ca Brescia să nu retrogradeze la finalul acestui sezon. La fel ca în toată Europa, fotbalul este întrerupt şi nu se ştie când va fi reluat.

Ionuţ Nedelcearu a avut un an 2019 foarte bun. A ajuns titular la Ufa, în prima ligă din Rusia, apoi a avut parte de un turneul final de Campionat European de Tineret foarte bun, atunci când naţionala României s-a oprit în semifinale. Apogeul a fost atins în momentul în care a fost titularizat în centrul apărării naţionalei de seniori, acolo de unde, se pare, nu va dispărea prea curând. În plus, fostul dinamovist este cu un pas în Serie A. După turneul final s-au vehiculat tot mai multe oferte, însă nimic concret. Cei mai insistenţi au fost oficialii de la Brescia, care au păstrat legătura şi au încercat tot posibilul de a realiza mutarea. Refuzul a venit din partea ruşilor de la Ufa, care au cerut răgaz până în vară, apoi îl vor vine de fundaşul român.

"Am avut o ofertă concretă din Italia, de la Brescia. Au trimis oferta, dar Ufa nu a acceptat, nu a vrut să mă lase. Au spus că vor să mai stau alături de ei până în vară şi atunci mă vor vinde. Nu ştiu dacă sunt pregătit pentru campionatul Italiei, pentru că nu îmi dau seama care este nivelul antrenamentelor şi meciurilor. Până nu eşti acolo, ca să simţi pe propria piele nu poţi să îţi dai seama. Dar nici când am plecat în Rusia nu eram pregătit, poate că trebuia să mai stau la Dinamo. Mergând acolo, am putut să cresc şi să mă adaptez din mers, totul ţine de adaptare. Depinde foarte mult de cum te pregateşti, cât de serios eşti. În campioanatele puternice, cum e Serie A, nu cred că rezişti prea mult, daca nu eşti serios 100%", a declarat Ionuţ Nedelcearu, pentru Sport.ro.

Cu campionatul întrerupt, după 20 de etape, Brescia este ultima cu 16 puncte, la nouă în spatele primul loc salvator, ocupat de Genoa. Cele mai mai şanse ca Brescia să rămână în prima ligă sunt legate de deciziile conducătorilor Ligii Italiene de Fotbal, care ar putea lua în calcul şi posibilitatea ca nimeni să nu retrogradeze în acest sezon.

  • 3,2 milioane de euro este cota de piaţă a fotalistului român, conform Transfermartk. Dinamo încă mai deţine 15% din drepturile jucătorului.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare