Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Nedelcearu poate ajunge în vară în Premier League. Agentul său a confirmat tratativele

Ionuţ Nedelcearu poate ajunge în vară în Premier League. Agentul său a confirmat tratativele

Fotbal

Comentarii

Fundaşul central român al ruşilor de la Ufa, Ionuţ Nedelcearu (23 de ani) este foarte aproape să prindă un transfer în Premier League. Informaţia a fost confirmată de agentul jucătorului, în presa din Rusia.

Agentul lui Ionuţ Nedelcearu, Seku Traore, a confirmat zvonurile apărute în presa locală din Rusia privind un eventual transfer al fundaşului român în Premier League, din vară. Se pare că Watford este echipa care şi-l doreşte cel mai mult pe jucător şi are cele mai mari şanse să-l achiziţioneze.

"Cu siguranţă se poate transfera în Anglia. Chiar acum suntem în negocieri cu mai mult cluburi", a declarat Traore pentru presa din Rusia.

  • Ionuţ Nedelcearu a ajuns la Ufa în 2018, de la Dinamo Bucureşti şi a ajuns cel mai bine cotat jucător din lot, conform Transfermarkt, la 4 milioane de euro.
  • A bifat nouă meciuri în naţionala de seniori a României.
  • Are contract cu Ufa până în vara anului 2021.

După prestaţiile foarte bune de la Campionatul European de Tineret din 2019, Ionuţ Nedelcearu a fost monitorizat şi curtat de mai multe forţe ale Europei, precum Brescia, Roma sau Zenit Sankt-Petersburg, însă niciuna dintre negocieri nu s-a concretizat.

Aflat la jumătatea clasamentului în campionatul Rusiei, Ufa nu are prea multe şanse să mai prindă cupele europene în sezonul viitor, iar acest lucru îl poate determina pe jucătorul român să schimbe aerul. Premier League este cel mai puternic campionat din lume, iar un transfer în Albion poate reprezenta şansa carierei pentru fundaşul român.

Transferul lui Ionuţ Nedelcearu, salvarea lui Dinamo

Dacă se va concretiza transferul, Dinamo, clubul care l-a format şi l-a vândut la Ufa în 2018, va obţine 15% din suma totală primită de ruşi. În cazul în care suma de transfer este de cel puţin 4 milioane de euro, în conturile "câinilor" vor intra cel puţin 600.000 de euro, vitali la această oră pentru soarta clubului din "Ştefan cel Mare".

Afla mai multe despre: ionut nedelcearu 

viewscnt
Articole similare