Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Nedelcearu poate evolua la Euro-2019, Ricardo Grigore rămâne acasă

Ionuţ Nedelcearu poate evolua la Euro-2019, Ricardo Grigore rămâne acasă

Fotbal

Comentarii

Accidentat în partida pe care prima reprezentativă a României a câştigat-o în Malta, Ionuţ Nedelcearu va continua sub comanda lui Mirel Rădoi la selecţionata U21, informează FRF.

În minutul 30 al partidei Malta – România, Nedelcearu a suferit o lovitură în faţă cu genunchiul şi a fost înlocuit. Suspect de fractură de piramidă nazală gravă, adică una care ar fi necesitat o intervenţie chirurgicală, a fost trimis la spital chiar în timpul meciului. Medicii au constatat că lovitura suferită nu este atât de gravă precum se credea şi că nu este necesar să fie operat. I s-a cusut plaga de la nivelul bărbiei şi i s-a spus că ar putea evolua la Campionatul European cu o mască de protecţie.

Fundaşul central a venit în Italia marţi, la prânz, direct din Malta, a fost preluat de la aeroport şi a mers la spitalul Maggiore din Bologna pentru încă un control medical, la solicitarea staff-ului medical de la reprezentativa U21 pentru a fi siguri că Nedelcearu este apt pentru Campionatul European. Diagnosticul s-a confirmat, apoi fundaşul central s-a dus la o clinică privată unde i s-au luat măsuri pentru a i se confecţiona o mască de carbon cu o grosime de 1,5 mm.

Astfel, Ionuţ Nedelcearu rămâne sub comanda lui Mirel Rădoi în cantonamentul din Italia şi se pregăteşte pentru Euro-2019.

"Staff-ul tehnic al selecţionatei U21 şi Federaţia Română de Fotbal mulţumesc clubului Dinamo Bucureşti pentru cooperare şi înţelegere. Ricardo Grigore este un jucător important, aflat în vizorul reprezentativelor României, iar selecţionerul Mirel Rădoi îi mulţumeşte pentru disponibilitatea pe care a arătat-o", a precizat FRF.

România va debuta în Grupa C a turneului final în 18 iunie, împotriva Croaţiei (Serravale/San Marino, 19,30, ora României), la 21 iunie va juca împotriva Angliei (Cesena, 19.30), iar pe 24 iunie va avea loc ultimul lor meci din grupă, contra Franţei (Cesena, 22.00).

Afla mai multe despre: ionuţ nedelcearuricardo grigore 

viewscnt
Articole similare