Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Negoiţă bagă Dinamo în groapă, la propriu. "Câinii" au primit o tranşă din drepturile TV, însă banii n-au rămas în club

Ionuţ Negoiţă bagă Dinamo în groapă, la propriu. "Câinii" au primit o tranşă din drepturile TV, însă banii n-au rămas în club

Fotbal

Comentarii

Încă patron al celor de la Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat că formaţia din "Ştefan cel Mare" intră în faliment dacă nu se găsesc rapid 180.000 de euro pentru achitarea tuturor datoriilor pentru obţinerea licenţei de participare în următorul sezon al Ligii 1. Ce uită Negoiţă să spună este că şi-a atribuit ultima tranşă din drepturile TV, mai mult decât suficientă pentru salvarea clubului.

În urmă cu doar câteva zile, Ionuţ Negoiţă a ieşit public şi a declarat că Dinamo intră în faliment dacă nu se găsesc 180.000 de euro pentru obţinerea licenţei. Cu toate acestea, Dinamo, la fel ca şi celalalte cluburi din Liga 1, a primit în luna martie o tranşă din drepturile TV, de aproximativ 400.000 de euro, bani care ar fi fost suficienţi pentru redresarea situaţiei de club, dacă şi rămâneau în club.

Se pare că Ionuţ Negoiţă şi-a atribuit întreaga sumă folosindu-se de o creanţă, prin care se angajase să împrumute clubul din "Ştefan cel Mare", iar acum a găsit momentul să-şi recupereze banii, fără să se gândească dacă este sau nu oportună această decizie.

Data limită pentru Dinamo este 30 aprilie, timp în care trebuie să achite toate datoriile acumulate în ultimele trei luni, pentru a-şi primi licenţa pentru sezonul viitor. În caz contrar, Dinamo va retrograda, iar falimentul ar putea fi următorul pas.

Afla mai multe despre: ionut negoita 

viewscnt
Articole similare